Zimni pneu
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Objednal jsem si zimní pneu FALKEN EUROWINTER HS437 v rozměru 195/60 R15 88 T. Pokud máte někdo s nima zkušenosti (i špatné), dejte mi vědět. Dík.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
- Reklama
no tak teď už to je jedno když je máš objednaný ne?Andrew píše:Objednal jsem si zimní pneu FALKEN EUROWINTER HS437 v rozměru 195/60 R15 88 T. Pokud máte někdo s nima zkušenosti (i špatné), dejte mi vědět. Dík.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
vim,ale koukal jsem na pomer cena/vykon a zatim to vypada,ze podle ADACu jsou i v tomto rozmeru lepsi ty SAVY nez Klebry,ne?? Zitra se rozhodnu...Vojta píše:savy mam už 2 sezony na zimu a sou dobrý, určitě lepší než barum, ale dnes už bych koupil třeba klebryTOMHAJ píše:tak mi psali,ze to maji z ADACu...Tam ale Barumka vubec neni,testovali ji az "ted" a dopadla bydne.Budu objednavat nejspis ty SAVY
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě má Vojta pravdu, že už je to jedno, ale pozdě není nikdy.Zigi píše:Nebud tak zly!!Vojta píše:no tak teď už to je jedno když je máš objednaný ne?Andrew píše:Objednal jsem si zimní pneu FALKEN EUROWINTER HS437 v rozměru 195/60 R15 88 T. Pokud máte někdo s nima zkušenosti (i špatné), dejte mi vědět. Dík.
On chce jen vedet,jake vlastnosti ma od nich v zime cekat
Taky děkuju za podporu Zigimu, přesně se trefil do toho, co jsem chtěl a ještě pořád chci vědět.
Můžu je třeba vrátit nebo prodat někomu v okolí a nebo taky si je nechat.
Volil jsem tento typ, protože mám teď na Astrulce letní FALKEN ZIEX a jsem s nima nadmíru spokojený, tak jsem chtěl zůstat věrný značce a taky mi je známy moc chválil. Po tom testu co byl na idnes.cz jsem zjistil, že jsou průměr, tak chci vědět subjektivní názory jiných.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Ahoj, rozhodl jsem se pořídit ty samé G7 na letošní zimu, ale za takovou skvělou cenu jsem je nikde nenašel. Můžete sem dát kontakt na prodejce? Díky.Michal Kus píše:Ahoj myslím že nastává aktuální téma tak snad tu bude více názorů Dnes jsem objednal Goodyear Ultra Grip 7 195/60 r15 v T myslím že na zimu to T stačí a našel jsem je za velice hezkou cenu 1750 s DPH mluvil jsem s pánem a v pondělí mají dorazit tak už se na ně moc těším........ještě aby už napad ten sníh Jinak než jsem měl Astřičku tak jsem na 105 jezdil na velice sjetých ( cca 0,5 - 1 mm ) jetých protektorech v zimě v létě tak snad poznám rozdíl
No v tom testu iDnes jak uvádíš že jsou průměrné, tak jsem je tedy neviděl, ale ADAC jako jeden z posledních testů (http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... ageID=8979) uvádí srovnání vítěze testu zimních pneumatik z roku 2005 (GoodYear UG7) v porovnání s tzv. levnějšími pneumatikami a tam jsou pneumatiky Falken HS437 zapsány v kategorii "nedoporučujeme" ( s důrazem na nebezpečnost chování na mokru).Není na škodu si ještě před objednáním pneumatik zjistit jejich kvalitu v testech německých popř. rakouských automotoklubů, které patří k nejlepším a jejich výsledky jsou uvedeny na stránkách mnoha velkých internetových prodejců pneu v Česku.Andrew píše:V podstatě má Vojta pravdu, že už je to jedno, ale pozdě není nikdy.Zigi píše:Nebud tak zly!!Vojta píše: no tak teď už to je jedno když je máš objednaný ne?
On chce jen vedet,jake vlastnosti ma od nich v zime cekat
Taky děkuju za podporu Zigimu, přesně se trefil do toho, co jsem chtěl a ještě pořád chci vědět.
Můžu je třeba vrátit nebo prodat někomu v okolí a nebo taky si je nechat.
Volil jsem tento typ, protože mám teď na Astrulce letní FALKEN ZIEX a jsem s nima nadmíru spokojený, tak jsem chtěl zůstat věrný značce a taky mi je známy moc chválil. Po tom testu co byl na idnes.cz jsem zjistil, že jsou průměr, tak chci vědět subjektivní názory jiných.
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem na mysli tento test na idnes.cz:
http://auto.idnes.cz/levne-zimni-pneuma ... 1_pneu_fdv
je to asi ten test, který uvádí sepp (neumím totiž německy). Objednal jsem je dříve, než vyšel tento test, ale risknu to a skusím je jednu sezónu používat. Na jaře se podělím se svymí zkušenostmi.
http://auto.idnes.cz/levne-zimni-pneuma ... 1_pneu_fdv
je to asi ten test, který uvádí sepp (neumím totiž německy). Objednal jsem je dříve, než vyšel tento test, ale risknu to a skusím je jednu sezónu používat. Na jaře se podělím se svymí zkušenostmi.