hant - ake Conti tam mas teraz (model, dot) ?
Radoš 92 pise: 205/55 R16 tak drahý... Kurde, 3500 jedna guma.
To si pozeral asi nejake Tuzexove za 3500 kupis 2ks
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
já se mrknu mam je v práci v garáži. ale mam je tam už tři roky a spokojenost. Vzorek drží. jen přesně nevím jakej typ to je ale není to žádná novinka. Možná byla ale jak řikam 3 roky.
po zkusenostech kluku co jezdej silnicic i okruh, tak Dunlop firma je výtečná. Jsou to opravdu dobré pneu ale jsou vyráběny z měkké směsy gumy. Proto tolik nevydrží jako jiné pneumatiky. Kamarád je ma na Golf IV tdi 85kW a za rok (nedela s tim zadne pikacoviny) tak mu spadl vzorek o nekolik mm... Pro klasické pouzití bych volil spise jinou znacku, pro sporotovní ucely bch sel do Dunlopu
M.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Pokud jezdíš do 10 000 km ročně, tak můžeš jezdit klidně jen zimní Ale pokud chceš střídat a málo jezdíš, vybral bych dobrý poměr cena/kvalita a to je podle mého názoru Barum. Pokud jezdíš víc, tak neprohloupíš se značkami, co pravidelně vítězí v testech : Continental, Michelin, GoodYear.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Zdar, tak přispěju taky, minulej rok jsem kupoval nový Barum Bravuris 2 v rozměru 195x60x15 a nemůžu si je vynachválit - jo jasně, mám malej výkon a mám kombíka takže nezávodim . Ale co se týče hluku, tak si nemůžu stěžovat, krásně seděj jak na suchu, tak na mokru a platil jsem cca 1100,-, takže spokojenost
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
ja budu muset kupvoat taky pneu... kamos na rS4 co ma 830 koní jezdí na continentalech contisportcontact 3.... ta pneu ho stojí asi 8 tisíc... je to neco spesl od kontinentalu No ja chi klasicky sportcontacty 3 a bude spokojenost, jen musim heldat 18tky mozna 19tky ...
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
"peter13675"]hant - ake Conti tam mas teraz (model, dot) ?
tak jsem na to hodil oko a mám tam od začátku co jsem zafu koupil cca 3 roky - Continental conti premiumcontakt 195/65-15 ale byli už ježděný a já následně dokupoval dvě Continental conti premiumcontakt 2, A ty první zmiňovaný jsem chtěl vyměnit. Ale dnes jsem byl kámošem ujištěn že sezonu na zadku ještě dají a že si mám počkat na výprodeje po sezoně. Tak jsem zase na váškách. Jinak co se týče těchhle pneu tak spokojenost ale proč dávat to samé a nezkusit něco ještě lepšího? Což se ve výsledku může ukázat jako horší.