dajin píše:Já měl Brigestony er 300 turanza 195/50/15 a byly super . . Držely i na mokru a byly velice tiché . Opět do nich pujdu
Tak to budeme mít stejný gumy, až na ten rozměr.
Jestli se můžu zeptat, proč tam dáváš 195/50/15 a né 195/60/15
No asi mit nebudem , už jsem je pustil do světa . Kupoval jsem je na "F"ko a tam pasovaly perfektně ale na G maji velkou mezeru mezi blatníkem Tak proto
Super za rady mám sice hlavu jak pátrací balón ale vidím to spíš na ty Pirelli. Akorád mě zarazil Milosh, že mu hlučeli všude jsem spíš četl opak i v testech.. že by měl špatný kousek.
Ještě by mě jen pro zajímavost zajímalo co jsou za gumy Nankank, Toyo, Hankook na jaké jsou úrovni atd.
Honza píše:Super za rady mám sice hlavu jak pátrací balón ale vidím to spíš na ty Pirelli. Akorád mě zarazil Milosh, že mu hlučeli všude jsem spíš četl opak i v testech.. že by měl špatný kousek.
Ještě by mě jen pro zajímavost zajímalo co jsou za gumy Nankank, Toyo, Hankook na jaké jsou úrovni atd.
Tak napriklad tie Nankang su povodom korejske. mal som ich na predchadzajucom auto a boli dost dobre za super cenu. Nie su u nas moc zname, ale to nie su moc asi ani barumky v Korei
Teď mám zimní Bf Goodrich Winter G a nemám s nima poblém. Minulý týden jsem s nimi absolvoval cca 2000 km do Itálie a jsou úžasně tiché. Na léto používám Michelin Energy. U nich se mi líbí jejich výdrž.
Já na léto jedině Uniroyal Rally 550, perfektní na vodě i na suchu. Na dálnici a za silnýho deště se bezproblémů dalo jet 130 - 140 a to mám přední sjetý na 2mm, takže je budu v srpnu měnit (před cestou autem do Francie)
Charlie píše:Já na léto jedině Uniroyal Rally 550, perfektní na vodě i na suchu. Na dálnici a za silnýho deště se bezproblémů dalo jet 130 - 140 a to mám přední sjetý na 2mm, takže je budu v srpnu měnit (před cestou autem do Francie)
Za nizsiu cenu ako tie Uniroyalky maju teraz na pneunet.cz bridgestone turanza ER300 na 16"