ET 45
-
- Kontaktovat uživatele:
Tenisový míček.... prostě to, s čím se hraje tenis
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
-
...tenis sa hrá s raketou, s chuťou, s odvahou a hlavne pre peniaze.... tiež by som bol rád, aby ste mi vysvetlili ako to tam drží. Na starom Wartburgu som mal špeciálne zakúpene gumové "vložky" prispôsobené medzi pružiny tak, aby nevypadávali. Ako tam drží "Tenisák?"Frydex píše:Tenisový míček.... prostě to, s čím se hraje tenis
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Tenisák tam mezi to vinutí té pružiny musíš trochu natlačit. Protože je pružina široká, vlezou se dva vedle sebe. Když se auto nehoupe, tak na tenisáky nic netlačí a tak taky nemůžou vypadnout. Když se ale auto snaží dostat na doraz, tenisáky se zmáčknou. Ale ven se taky nedostanou, protože je zmáčklá i pružina. Nemají kam uhnout...
Moje Astrina 1,7DTi
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě, kdo s tím přišel jako prvníFrydex píše:Tenisák tam mezi to vinutí té pružiny musíš trochu natlačit. Protože je pružina široká, vlezou se dva vedle sebe. Když se auto nehoupe, tak na tenisáky nic netlačí a tak taky nemůžou vypadnout. Když se ale auto snaží dostat na doraz, tenisáky se zmáčknou. Ale ven se taky nedostanou, protože je zmáčklá i pružina. Nemají kam uhnout...