Problém s ALU disky
- Reklama
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
no ted mám zimáky 15" 195/65 ET 35 a je to v pohodě všude je hafo místa a kdyš sem to počítal ted tak od země k lemu blatníku (myslím tím nejnižží hranu lemu) mám výšku 65 cm
ALU KOLO--
pruměr toho kola je 47 cm kdyš připočítam profil pneu +- 7cm na každé straně kola to je 14 cm tak sem na 61 cm pruměru celého kola to znamená že mám 4 cm rezervu to to stojí ted na 15" kdyš to na to nahodím měl bych se dostat na +- 5 cm od lemu páč se to ještě zvedne né???
a to myslím zadní nápravu
myslím tim samozřejmě výškově jako že od běhounu po lem bude fuga +- 5 cm
počítám a myslím to správně ???? jestli né tak mě někdo opravte nebo vyvedte z omylu . dík
ALU KOLO--
pruměr toho kola je 47 cm kdyš připočítam profil pneu +- 7cm na každé straně kola to je 14 cm tak sem na 61 cm pruměru celého kola to znamená že mám 4 cm rezervu to to stojí ted na 15" kdyš to na to nahodím měl bych se dostat na +- 5 cm od lemu páč se to ještě zvedne né???
a to myslím zadní nápravu
myslím tim samozřejmě výškově jako že od běhounu po lem bude fuga +- 5 cm
počítám a myslím to správně ???? jestli né tak mě někdo opravte nebo vyvedte z omylu . dík
Opel Astra G 1.8 16V
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ty je tam chceš mermomocí nacpat co? kluci ti tu už psali, že ti to bude trhat lemy, no, ale když jim nevěříš, tak to zkus a uvidíš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Prostě to nepůjde, dáš prachy do podložek a šroubů a kdo ví co ještě a stejně to nemůže logicky fungovat...
Bez uprav blatníku a to razantních ti to nepůjde...
Bez uprav blatníku a to razantních ti to nepůjde...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Pri použití letni pneu 195/60/15, snížení auta -40/-40, kola 6,5Jx15 ET 35, podložky 20mm jsem měl kola zároveň s lemy co se týče ET a prostor mezi pneu a lemem (mezera) byla cca 2-3cm. Prostě jen na prsty. A byl to veliký problém. Po použití dorazů do per v pohodě.
Ale ty bydeš mít ty kola z lemu ven a mezeru tak 1-1.5cm. To prostě nepůjde.
Ale ty bydeš mít ty kola z lemu ven a mezeru tak 1-1.5cm. To prostě nepůjde.
END
To je vono-koupit za dobrou cenu slušný kola a pak se na ně chodit pouze koukat-to by mě nenapadlo.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Kontaktovat uživatele:
Vy to nechápete, on si to postaví doma k baráku a bude na to čumět. Až bude chtít vyjet ze zahrady, tak to přehodí za normální kola, aby mu to přes patník neurvalo blatníky
Moje Astrina 1,7DTi