dik za navod, urcite sa zide
s tym grafikom mam to uz napadlo..... avsak pod rozmerom pneumatiky mam v druhom riadku napisane DETTO??? vie niekto co to znamena? ty to tam nemas, mal si to tam pred tym ?
dik za odpoved
Zapis podareny!!
- Reklama
Re: DETTO
nemá tam bejt náhodou DTTO?Andrej píše:dik za navod, urcite sa zide
s tym grafikom mam to uz napadlo..... avsak pod rozmerom pneumatiky mam v druhom riadku napisane DETTO??? vie niekto co to znamena? ty to tam nemas, mal si to tam pred tym ?
dik za odpoved
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: Zapis podareny!!
Ja len ze teraz je na SME clanok ako to funguje u nas na SK ked treba zapisat disky do TP, toto je oficialna cesta: http://auto.sme.sk/c/5587695/tema-nekup ... disky.html
Ak by niekdo nevedel
Ak by niekdo nevedel
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Re: Zapis podareny!!
Pri dovoze a prepise mojej astry na SK mi na zaklade STK zapisali 15" do TP ktore tam zahadne neboli pritom su to origo opel (v nemecku to asi nevadi ze niesu v TP), robili mi problemy aj s taznym, ktore tam tiez nebolo ....
ale teraz zacinam vybavovat zapis 16" a rovno aj 17" do TP, tak dam vediet ako to dopadlo
na jar planujem totiz nove alu, tak nech to je teda "oficialne"
ale teraz zacinam vybavovat zapis 16" a rovno aj 17" do TP, tak dam vediet ako to dopadlo
na jar planujem totiz nove alu, tak nech to je teda "oficialne"
Astra 1.6 16V 3dv.