Tak super, vypadjí fakt dobře, takže je dám taky. Rozhodnuto Díky všem za pomoc. Ještě Nestea co na tom máš za gumy?NesteaCZE píše:Ano, to jsou ony, kdyby si chtěl vidět samotná kola, tak tady jsem je našel v inzerci. http://www.sbazar.cz/kajaurban/detail/5 ... alni-disky
16 vs 17 dilema
Re: 16 vs 17 dilema
Opel Astra 1,4 HB, 3 doors, r.v 2000, 110k km, silver
- Reklama
akorat ET je kurevske kola budou zapadle
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Jop, to je bohužel pravda, není to tak strašné, ale je to zapadlé skoro stejně jako plecháče... dá se to vyřešit podložkama, ale je to zase další investice...
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Jak můžete vědět co tam bude za ET? Podložky určitě ne, do toho si netroufámNesteaCZE píše:Jop, to je bohužel pravda, není to tak strašné, ale je to zapadlé skoro stejně jako plecháče... dá se to vyřešit podložkama, ale je to zase další investice...
Podle toho, jak si to napsal, tak to vypadalo, že chceš úplně ty stejná kola, která mám já...
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Nene, Dezenty - ale borec už stáhl inzerát, takže nemám fotku.NesteaCZE píše:Podle toho, jak si to napsal, tak to vypadalo, že chceš úplně ty stejná kola, která mám já...