Uz mate prezuto?
- Reklama
užší sou lepší ale se zachováním průměru kola, což ty máš o 26mm menší.....zkrátí se ti převodovka a tacháč bude proměřovat o 4%rychlyradim píše:jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good! ale co jsem kupodivu zjistil tak mám na astře universální gumy hankook!takže moc nepospíchám s přezutím... a celou dobu jsem si říkal že mi to auto moc dobře v zatáčce nesedí když tam jsou universály! Cool ale to už mi prodejce neříkal.... Twisted
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
já tady bydlim celej rok a lonskou zimu sem taky přežil na 195 a dostal sem se vo silvestru na chalupu kam vede akorát neudržovaná cesta bez řetězů... takže asi tak...rychlyradim píše:jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good!
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
taky se koukám kolem sebe kdo má co na autě v zimně,a né jen já jezdím zimu na 195,sused na octávce je má též,kámoš na seatu taky,švára na pasatu též,asi se vážně nic tak závažného neděje,užší,širší,?každý má jiný názor,tak to je.manli2 píše:já tady bydlim celej rok a lonskou zimu sem taky přežil na 195 a dostal sem se vo silvestru na chalupu kam vede akorát neudržovaná cesta bez řetězů... takže asi tak...rychlyradim píše:jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak proc to je doporuceny v TP?Vojta píše:užší sou lepší ale se zachováním průměru kola, což ty máš o 26mm menší.....zkrátí se ti převodovka a tacháč bude proměřovat o 4%rychlyradim píše:jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good! ale co jsem kupodivu zjistil tak mám na astře universální gumy hankook!takže moc nepospíchám s přezutím... a celou dobu jsem si říkal že mi to auto moc dobře v zatáčce nesedí když tam jsou universály! Cool ale to už mi prodejce neříkal.... Twisted
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
v tp je 185/65/15 ne 14milosh píše:tak proc to je doporuceny v TP?Vojta píše:užší sou lepší ale se zachováním průměru kola, což ty máš o 26mm menší.....zkrátí se ti převodovka a tacháč bude proměřovat o 4%rychlyradim píše:jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good! ale co jsem kupodivu zjistil tak mám na astře universální gumy hankook!takže moc nepospíchám s přezutím... a celou dobu jsem si říkal že mi to auto moc dobře v zatáčce nesedí když tam jsou universály! Cool ale to už mi prodejce neříkal.... Twisted
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
presne, kdyby to tam nebylo tak to tam nedavammanli2 píše:vojto vojto vojtíku.... v TP je i ......................185/65 r 14 na 5.5J x14 takže se ted hezky omluv
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no furt míň než Z16XELomikar píše:Chcílplá je tak akorát nafta.Vojta píše:Tak to tam maj asi ty vaše chcíplý benzíny, omlouvám se