Tak tak,zevnitř pořádným klockem a je to.
A když se to několik let nesundává,tak i s tím klockem je to dřina.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Taky nemažu a sundávám, je sice pravda, že jsem sundával zatím dvakrát a po soudruhovi z Itálie to šlo.
A na eFku to šlo taky vždycky
Jinak stačí to vzít s rozběhem jako Simír proti dveřím a řádná kopačka.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
No, to je rad, líbí se mi ta s tím povolením šroubů, rozjet, zabrzit, pootočit volantem, poverglovat a je to. Až budu zase na timu dávat zimáky, tak namažu. Ale plánuji i sundat zimáky z disků, disky hodím do práce an lakovnu, aby mi to obrousili, nalakovali na černo,(nebo by byla hezká stříbrná? To nikdo nemá!!!), dostane pětibábu a já budu v poho. Mi se to jinak nikdy nestalo, ale teď jak mi ukradli poklice, tak to je hnus. Ony reznou i ty disky. Každopádně díky všem!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
to neni vubec blbej napad prosimte ja to takhle taky jednou delal na favoritovy kdyz jsem ho mel .. je to tak 10 let zpet ... akorat teda nevysroubovat srouby ale jen je o neco povolit a potom se staci projet par metru neb oporadne zabrzdit a tak .. delal jsem to na chajde ze jsem se projel tak 50 metru po navsi sem a tam se zabrzdenim a potom jsem zajel na dvorek zept a uz bylo kolo voly tak jsem to zvednu la vysrouboval srouby a kolo krasne sundal ale hce to ty srouby povolit fakjt jen malo tak na zavit ... max na dva !!!
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
nooeell píše:Odendej šrouby,dej auto z heveru a popojed,uvidíš,že to povolí pardon,to byl blbý vtip
žádný blbý vtip, přesně tímto způsobem jsem je nakonec dolů dostal - všechny 4 . Ale až mi bude někdo říkat že mazat není potřeba tak ho pošlu víte kam.