výměna ložiska
- Reklama
ložisko čerstvá zkušenost
Mám čerstvou zkušenost. Předevčírem jsem měnil ložisko v pravém předním kole. Závada se projevovala hučením kola kdykoliv jsem točil volantem do pravého rejdu. Je skutečně pravda, že se samotné ložisko u oplu neprodává a je třeba vyměnit celý náboj -) 3500,- náboj + 500,- práce.
Re: ložisko čerstvá zkušenost
pravý rejd=levé ložiskofkabl píše:měnil ložisko v pravém předním kole. Závada se projevovala hučením kola kdykoliv jsem točil volantem do pravého rejdu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
fakt pravé
Taky jsem si myslel, že platí pravý rejd = levé ložisko, ale skutečnost byla taková, že to bylo pravé kolo. Mechanik sedl za volant a okamžitě to poznal. Po opravě - byl jsem u ní, mechanik je kámoš - je vše skutečně OK. Fakt pravé.
Re: výměna ložiska
Ahoj,
čeká mě výměna předního ložiska i s nábojem(ABS) na Opel Astra G r.v.98 1,6 16V. Po pročtení diskuze k tématu jsem se dozvěděl, že při zatočení do pravého rejdu je KO levé ložisko. Je to opravdu tak? A ještě jeden dotaz - jaký klíč (velikost) je potřeba na povolení středové matice na poloose? Dík za odpovědi.
čeká mě výměna předního ložiska i s nábojem(ABS) na Opel Astra G r.v.98 1,6 16V. Po pročtení diskuze k tématu jsem se dozvěděl, že při zatočení do pravého rejdu je KO levé ložisko. Je to opravdu tak? A ještě jeden dotaz - jaký klíč (velikost) je potřeba na povolení středové matice na poloose? Dík za odpovědi.
Opel Astra1,6 16V,ABS,klima....
Re: výměna ložiska
30 orech.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999