Koupil jsem dobře?
Re: Koupil jsem dobře?
Tak jsem našel formát DOT a jak z něho číst, ale muj DOT tomu neodpovídá.
Mám totiž:
DOT FU 56 JEL X
Tohle je v řadě, ale nevim jestli to patří vše k sobě ...
Mám totiž:
DOT FU 56 JEL X
- Reklama
Tyhle pneu jsem měl na astře f a dnes na nich jezdí i můj bratr a musím potvrdit,drží,jsou tiché,s opotřebením bych to srovnával naprosto stejně jako jiné pneu. Dobrá volba. Kdybys je nechtěl tak napiš.
ASTRA LA VISTA
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
vykašli se na DOT na každý pneu je vylisovanej ovál (ale jen z jedný strany) ve kterým jsou jenom 4 čísla měsíc a rok např: 0408 tzn duben 2008GibonArt píše:Tak jsem našel formát DOT a jak z něho číst, ale muj DOT tomu neodpovídá.
Mám totiž:
DOT FU 56 JEL X
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
FU je kód rozměru pneu to taky patří k DOT, ale pak by měly následovat 4 čísla, jak píše genius.
END
Nenásledujou ... a v oválu je vše kromě DOT a posledního X
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale v oválu mají být jen čísla... 4 vedle sebe.. jako PIN
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
kouknu ještě na druhou stranu teda ... ale nejsou ... mam asi atyp a nebo Ukrajinu
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Musí to tam být,nebo vyhledej popis nebo vysvětlivky indexů od daného výrobce,každý výrobce si to taky značí jinak,s tím jsem se taky sedkal!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl sjem teď Michelin Energy a taky neměly DOT jako PIN. Měl jsem ho stejně jako GibonArt.
DOT totiž nejsou vždy jen 4 čísla vedle sebe...
DOT totiž nejsou vždy jen 4 čísla vedle sebe...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Honz@ : A jak jsi to rozluštil?
Já na to prdim ale ... dorazí kola, praštim je na to ... mají 5 mm ... budu jezdit ... když to nebude ono tak pudou na aukro ... za nějakou normální cenu ... dal jsem je tam teda i ted ale uvidim ... přeci jen jsem je chtěl jen na jednu sezonu aspon a že si ušetřim na pořádný ...
Teď jsem se vydal docela z peněz ... takže to řešim onakle...
Do srazu už by mělo být obuto
A pak si dovolim udělat si galerku v Club Cars
Já na to prdim ale ... dorazí kola, praštim je na to ... mají 5 mm ... budu jezdit ... když to nebude ono tak pudou na aukro ... za nějakou normální cenu ... dal jsem je tam teda i ted ale uvidim ... přeci jen jsem je chtěl jen na jednu sezonu aspon a že si ušetřim na pořádný ...
Teď jsem se vydal docela z peněz ... takže to řešim onakle...
Do srazu už by mělo být obuto
A pak si dovolim udělat si galerku v Club Cars
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jasný,odlítej je a našetři si v klídku na new!Dej si jen bacha v zatáčkách na mokru,nebo na nějakém větším parkovišti si za mokra vyzkoušej jak drží když to trochu povodíš a prodčeji utrhneš,at víš co od nich čekat,na suchu bych to neřěšil!Jen bycha,astra při rychlejším průjezdu zatáčkou mi přijde,že se zadek chce přetáčet a utíkat!!!!!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 22 bře 2009, 23:17, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Som na tom podobne, kupil som si od jedného tipka alu, dve pneu boli super a dve trošku horšie.. tie som dal dozadu, maju 4,5mm.. túto sezonu pomaličky na nich odjazdim a potom new
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JA nevim ze chcete riskovat s jetyma pneu, kor kdyz jsi za ne dal triaplu litru, kdybys pridal dvojku mas uplne novy ty co mam ja Pirelli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak, takmilosh píše:JA nevim ze chcete riskovat s jetyma pneu, kor kdyz jsi za ne dal triaplu litru, kdybys pridal dvojku mas uplne novy ty co mam ja Pirelli