No v tom mám trochu výhodu, že mně to stojí jen za závaží, jinak nic.lars2 píše:Nápodobně. Ale nemám money na to, abych to nechal pořád převažovat, takže se to snažím ignorovat a nebo jezdit do 130km/h. To druhé mi jde líp.
poradte co s trepanim rizeni nad 100km/h
Re: poradte co s trepanim rizeni nad 100km/h
END
- Reklama
Občas jezdím s Kiou Ceed a tam se volant ani nehne. Ale to řízení je úplně bez jakéhokoliv náznaku zpštné vazby. Je sice příjemně tuhé i přesné, ale z Astry jsem zvyklý si s ní povídat, což u Kie znamená naprosto tichou domácnost. BTW Kia je obutá na pneu 225/45 R17!!! Pneu jsou micheliny, nevím přesněk který typ, ale hučí na většině povrchů tak, že neslyším motor.
Takže zlatá Astřička s rozměry 185/65 R15 a pneu Goodyear Excellence.
Takže zlatá Astřička s rozměry 185/65 R15 a pneu Goodyear Excellence.
Jsou pneumatiky, které hučí už od novoty... Ale jsou i takové pneu, které hučí až když se sjedou na určitou hodnotu vzorku... Mě začala hučet pneumatika až když se poškodil vzorek vymetením díry v silnici ( div jsem v ní nenechal celé kolo, když jsem se pak na ní došel podívat ) Nicméně o tom je na fóru napsáno mnoooogo
A aby to nebylo úplné OT, tak mě vibruje volant právě díky té poškozené pneumatice... Vše, čím jiným by to mohlo být, je OK
A aby to nebylo úplné OT, tak mě vibruje volant právě díky té poškozené pneumatice... Vše, čím jiným by to mohlo být, je OK
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Vím, že je to už staré téma, ale stejně to napíšu. Mě po výměně na zimní pneumatiky začalo vybrovat řízení, když jsem jel nad cca 100KM/hod.. Bylo to tím, že jsem měl na pneumatikách zborcené kordy, vyřešily to nové pneu.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
Zdarec, také se podělím. Všechno bylo ok. Asi před měsícem mi měnili čepy řízení a přední levý náboj a samozřejmě geosšku dělali, po tomhle všem také ok. Asi před 14ti dny jsem vystříkal vapkou celej podvozek včetně podběhů, natřel zadní bubny, nazul kolesa a od té doby to začalo od cca 120 Km/hod třást s volantem, při brždění nad těch 120 to třese ještě mnohem více. Na středu jsem objednanej na olej a na přední tlumiče. Dám vědět, cos tím bylo (snad to zjistěj). Ale podle toho, že to dělá ještě víc při brždění bych to viděl na kotouče nebo destičky. No uvidím.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control