nemci vedi proc je nedavajiSršeň píše:No ja som ich kupoval tiež, ale asi o dva mesiace som ich pekne demontoval. Vyzeralo to hrozne. Neviem ktorý blbec navrhoval takéto zásterky. Nielen že kazia vzhľad auta, ale dokonca ani presne nepasujú. Veľa krát som sa ich pokúšal napraviť, ale jednoducho to nešlo. Tá špára medzi zásterkou a blatníkom bola veľmi veľká. A fakt to vyzeralo hnusne.
Zástěrky
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Zástěrky
To Slag: Já je tam mám už od začátku, jezdím i hlubokým zmrzlým sněhem a nepolámaly se. Jenom je trochu volnější to uchycení. Reznou ty samořezy s podložkama nebo co to tam je.
Ale podělím se s vámi o příběh, co se mi stal. Bylo to v obci Lázně Libverda. Zastavil mě policajt, říkal jsem si, co může chtít, svítím, jsem připoutanej, jel jsem krokem, protože jsem něco hledal. Ani jsem neporušil žádný jiný předpis. Vyžádal si doklady, chvíli obcházel auto a pak z něj vypadlo: "Víte proč jsem Vás zastavil? Já mám taky Astru a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s těmi předními zástěrkami. Já je tam nemám a hrozně mi to hází na boky." Oddechl jsem si, pokecali jsme a jel jsem dál.
P.S.: Nebyl to náhodou někdo z vás? Nepracujete někdo u PČR?
Ale podělím se s vámi o příběh, co se mi stal. Bylo to v obci Lázně Libverda. Zastavil mě policajt, říkal jsem si, co může chtít, svítím, jsem připoutanej, jel jsem krokem, protože jsem něco hledal. Ani jsem neporušil žádný jiný předpis. Vyžádal si doklady, chvíli obcházel auto a pak z něj vypadlo: "Víte proč jsem Vás zastavil? Já mám taky Astru a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s těmi předními zástěrkami. Já je tam nemám a hrozně mi to hází na boky." Oddechl jsem si, pokecali jsme a jel jsem dál.
P.S.: Nebyl to náhodou někdo z vás? Nepracujete někdo u PČR?
když jsem kupoval originální přední sadu u opela,tak nevím cca do pěti stovek jsem se vešel ,byly v té sadě i takové ochrané nalepovací pásky na blatník,to aby zástěrka neseděla přímo na blatníku a nedocházelo k oděru laku,tak zkus raději origoše než nějaké univerzální které tuto ochranu nemají.čibi píše:nemá tu někdon na prodej přední zástěrky?