Alu kola
Re: Alu kola
Tak už je mám nasazené na autě a zatím si nestezuju. Jízda je sice trochu jiná ale ok. Díky za komentáře.
- Reklama
nedělal bych to ,jestli máš dost prachů na vyhazování ...od novýho roku po všem jdou policajti ...wemho1234 píše:Jsme rád za každý názor abych prostě věděl jestli je koupit nebo ne.
nemáš v TP flastr a horší varianta techničák.Napsat kola jsem nedávno taky zkoušel bez ůspěchu a to jsem měl od opla protokol...stojí to kolem 3000,-pro zajímavost
Policajt nema jak zjistit jestli je ma nebo nema napsane v TP
Problem bude az se stane nehoda a pojistovna snizi plneni nebo nebude chtit platit vubec.
Problem bude az se stane nehoda a pojistovna snizi plneni nebo nebude chtit platit vubec.
O tom bych s tebou pH polemizoval, dnes už májí četníci v autech jinou techniku než měli v době stodvacítek a Favoritů, dnes si umí četník zjistit pomocí počítače který v autech mají i to kdo auto poprvé přihlásil, jak velké kola smějí být namontovány, jestli je auto způsobilé(předchozí STK) už tím jestli to co zjistil technik bylo odstraněno a pod. Už jim klukům v uniformách asi nebudeme tak snadno lhát jako dřív.
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Cobejn má pravdu, protože mají přímou linku na registr vozidel a kopie TP
Ovšem věcí druhou je, jestli narazíš na někoho kdo to ovládá a je tvz "hnidopich" a půjde po všem jako slepice po flusu Nono těch aut co jim nesvítí jedno světlo jezdí bez SPZ s špatně namontovaným denním svícením které ještě k tomu svítí jako bludička je tolik že si člověk myslí že ty policajti jsou buď blbý že to nevidí nebo je jim to totálně u prdele....
Ovšem věcí druhou je, jestli narazíš na někoho kdo to ovládá a je tvz "hnidopich" a půjde po všem jako slepice po flusu Nono těch aut co jim nesvítí jedno světlo jezdí bez SPZ s špatně namontovaným denním svícením které ještě k tomu svítí jako bludička je tolik že si člověk myslí že ty policajti jsou buď blbý že to nevidí nebo je jim to totálně u prdele....
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
tak kdyz to nebude vylozene byt do oci tak si myslim ze to nikdo ani zjistovat nebude, pokud samozrejme nenarazis na zmr*a.
Jako já bych asi na nezapsanych kolech nejezdil... ale to at si rozhodne uz kazdy sam )
Jako já bych asi na nezapsanych kolech nejezdil... ale to at si rozhodne uz kazdy sam )
Já tady kluci nechci nikomu kazit kšeft/obchod, jen jsem napsal to jak to dnes mají v autech vybavené. Další věc je ta, že četník který tě třeba ráno zastaví se večer- v noci pohádal ze starou(nezapíchal si) a nebo prohrál výplatu v automatech a je zlý, půjde zkrátka po všem.
ASTRA LA VISTA
Zdarec chlapi, koupil jsem Astru G 1,4 16V kombi, nemám ještě techničák tak nevím přesný rozměr kol. Jen vím, že tam jsou povoleny 14, 15, 16... jak je to s tím ET?? je to daný co je v techničáku, nebo je tam nějaké rozmezí? Chtěl bych 16" doporučil by někdo jaké zvolit ET?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ET bývá 39 (u 14") do 49 (15", 16").
Ale co si budem povídat - ve většině případů mají ALU kola vyražené ET z druhé strany. Kolo ti nikdo sundavat nebude a ať tak nebo tak, téměř vždy je hodně špatně čitelné, a to za předpokladu, že jsou disky čisté.
Ideálně ET kolem 35, aspoň to trošku vyleze ven oproti originálu...
Ale co si budem povídat - ve většině případů mají ALU kola vyražené ET z druhé strany. Kolo ti nikdo sundavat nebude a ať tak nebo tak, téměř vždy je hodně špatně čitelné, a to za předpokladu, že jsou disky čisté.
Ideálně ET kolem 35, aspoň to trošku vyleze ven oproti originálu...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G