Zbavit se ji nechci.
Jde mi o to, aby držely na vodě, moc se nesjížděly a nebyly moc hlučný.
A taky až si do auta sednu já, ať nevyletím v první zatáčce (občas se nechám jízdou trochu unést).
Jinak já včera přezoval u Frydexe a moje letňáky Pirelli P6 (bez přívlastku Cinturato) mají po třech letních sezónách (odhaduji nájezd tak 27-30tis km) cca 6,1-6,4mm. A u zimních je to podobné. Ty byly na autě už 4 zimy - nájezd taky kolem 30 tis km a vzorek také cca 6mm. To jsou Pirelli W190 Snowcontrol.
Turanzy jsem měl na minulém autě a no problem
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
zdarec klucí našel jsem nabídku za pěkný peníz na letní gumy typu PNEU VZOR GT YOKOHAMA..má s nima někdo zkušenosti? jedná se o letní pneu v rozměrech 195/60/15 předem díky za odpovědi
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
to nějak vadí? já totiž netuším jaký je mezi tím rozdíl mezi protektory a normál jsem LAJK honimír
protektor je stará guma zrenovovaná viděl jsem video udělá se chomáč a pak se v tom v kruhovém lisu vyrazí vzorek,mám doma dva protektory pozná se to podle boku vzrku vypadá jako sváry prostě hrbaté...asi bych to na auto nedal cena láká a asi lepší protektor než čína guma..protože protektor může být třeba z nějaké kvalitní gumky
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
já jelikož jezdím každý den tak proto jsem se optal asi teda koupím ty barumky za 1200 kus ..díky za rady klucí