RYCHLOSTNÍ INDEX
Re: RYCHLOSTNÍ INDEX
Děkuji za vaše dosavadní názory, předběžně se kloním k témuž.
- Reklama
neřešil nekdo index při zapsání kol do TP??? protože v papírech od kol mám index pneu který by tam měl být 87Y(545kg-300m/h)....což je na mojí 1.6 . Teď jde o to jestli se na technický při zapsání budou řídít timj co by tam mělo být podle TP a nebo tím co tam napsal výrobce kol? Nebyl by problém tam nacpat i těch 87Y ale pneu které mám vybraný v tomhle indexu nejsou...
300m/h ? to je jak babka s čaganem ta rychlost...divné ale to je celkem blbost dyt index H by měl stačit...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
podle TP jo...ale v homologaci těch alu je právě napsanej tehle index...tak nechci koupit pneu aby mě s tim pak při zapsání na STKčku neotočilikubesmaurer píše:300m/h ? to je jak babka s čaganem ta rychlost...divné ale to je celkem blbost dyt index H by měl stačit...
to je divné tak zajdi na nejake to stk a poptej se
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
budu muset...protože mám dvě lejstra...jedno od opelu že tenhle konkrétní typ a rozměr alu tam můžu dát a druhej od Dotz(u) že jsou schváleny pro provoz a tam je právě uvedenej tenhle index... a nebo nebudu poctivej a vykašlu se na zapsání stejnak už mě při nehodě kdyžtak setřou za foliekubesmaurer píše: to je divné tak zajdi na nejake to stk a poptej se