Středová díra
Re: Středová díra
Tak je možnost koupit koleska, protože ty před tím mi chlápek, co jsem si s ním psal prodal. No mám však malou otázečku. Opět si píši s dotyčným a napsal mi, že kola mají střed 56mm. Bude velký problém to napasovat na Astru?
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
jestli mas 4-100 a stredova dira je 56.5 na oplu tak to mas o 0.5mm vic takze si myslim ze to nedas
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
No mě by spíše zajímalo, jestli by to šlo když tak trochu zbrousit?
no, půjde to, já mám rezervu z fiatu tipo, a taky jsem to vzal pilníkem, ale je to jenom rezerva.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
oplicek tak to nevim jestli disk ubrousis o 0.5mm mozna na freze nebo cnc stroji
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
No tak já fakt nevím. Když je díra velká, tak je to špatně, když je malá, tak je to zlé, ale když se dle mého názoru nějak zbrousí, tak by to snad neměl být zas až takový problém. No být to 1mm, tak to by bylo dost, ale je to jen 0,5mm. Fakt nevím, jestli jít do toho a nebo na to kašlat
na 4 kola kašli, to by musel být FÁÁÁÁÁKT DOBRÝ KUP
nyní Civic
nyní Civic
Péťo neblázni , když to necháš utočit o těch 0,5 mm tak to podle mne naruší stabilitu kola, který bylo postavený na něco jiného a pak bych se bál i těch o 0,25 mm v poloměru tenčí stěnu alu kola. Něco jiného by mohla být možnost, vzít o těch půl milimetru v průměru to pouzdro, který sedá dovnitř do kola, ale je otázka jestli to nebude mít ještě více devastující následky
Prostě záleží co je to za kup a za jaký zboží no
Prostě záleží co je to za kup a za jaký zboží no
Mobil : 602318645
toho bych se nebál, ale jak píšu vejš
a bude pasovat rozteč
a bude pasovat rozteč
nyní Civic
nyní Civic
Máš-li někoho, kdo ti je stáhne na přesný rozměr (musí se udělat 56,6 ne 56,5 jak tu píšete), tak je klidně vezmi, ale rozhodně to nedělej pilníkem. Je to sice jen hloupých 0,3mm v poloměru, ale jen fréza bo cnc to udělá přesně a ne nějaký šišoid...
END