Středová díra
Re: Středová díra
Tak to krapet oživýme Použil jsem červený tlačítko hledat ale nic konkrétního jsem nenašel. Tudíž k věci. Jaká je přesně středová díra u 5x110? 56.6? Někde se tu právě psalo že 56.6 je u 4x100 a 5x110 ma 57.1? Co tedy platí? Vim že Opel by měl mít tech 56.6 je to tak i u 5x110? Thx
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Reklama
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
Já sem si dělal středový kroužky z hliníku, ale musej tam jít tíž namáčknout pač nemaj žádný zoubky na zacvaknutí jako ty plastový, ale u starejch liťáku sem měl kroužky z plastu průměr 56,6.
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
mail - oldisekt@centrum.cz
O středový kroužky mi ani tak nejde,ty už mam (ale né u sebe abych je mohl změřit) mě jde o tu střed. díru kvůly podložkam Ale dík,myslel jsem si to že to bude 56.6 ale právě mě zarazilo těch 57.1 tak se rači ptam.
Jo jo, asi to bude u 5ti díry jiný než na 4 ďůrách, vždyť i ty plastový středy se znakem v origo alu kolech jsou jiných rozměrů
Mobil : 602318645
Mi neříkejte že to nikdo z vás opc odborníků neví Jináč je to těch 65.1 Kulich Dík
Potvrdzujem, je to takHonzza píše:Mi neříkejte že to nikdo z vás opc odborníků neví Jináč je to těch 65.1 Kulich Dík
- denny
- Kontaktovat uživatele:
přesné rozměry všech kol najdete na stránkách ALCAR.cz v plechových kolech jsou veškerá technická data a rozměry.
4x100 - středová díra 56,5
5x110 - středová díra 65
AGILA - středová díra 54
INSIGNIA - středová díra 67
ANTARA - středová díra 70
To jen pro informace.
4x100 - středová díra 56,5
5x110 - středová díra 65
AGILA - středová díra 54
INSIGNIA - středová díra 67
ANTARA - středová díra 70
To jen pro informace.
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 13 dub 2014, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno pro zvýraznění
Důvod: Upraveno pro zvýraznění
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem kola z renaulta a jezdil jsem bez středících kroužků a v pohodě bez problému ale po koupi 18 které taky neseděli středové díry to vybrovalo jak kráva tak jsem si nechal vytočit středící kroužky od soustružníka ze SILONU za 150 všechny a od vybrací byl pokoj.....
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
Nedá mi to, lidi prosím vás, vy co jezdíte bez kroužků, kola na autě nedržej šrouby, ty ho jen přitahují, všechno drží osa = středová díra musí sedět!!! Jednak to kolo vycentruje ale jak jsem napsal, hlavně nevětší tlak je na ní....
END
Čaute,
chci si koupit nové vzmezovací kroužky, ale setkávám se tady se dvěma rozměry na 4 díru a to 56,6 a 56,5 mm. Vygoogloval jsem rozměr 56,5 mm. Ty staré co jsem tam měl mají napsaný rozměr 56,6 mm. Nebo to mám chápat tak, že náboj je 56,5mm a rozměr kroužku musí být 56,6 mm aby tam šel dát?
Tak mi prosím někdo napiště defintivní rozměr, jaký tam patří. Díky
chci si koupit nové vzmezovací kroužky, ale setkávám se tady se dvěma rozměry na 4 díru a to 56,6 a 56,5 mm. Vygoogloval jsem rozměr 56,5 mm. Ty staré co jsem tam měl mají napsaný rozměr 56,6 mm. Nebo to mám chápat tak, že náboj je 56,5mm a rozměr kroužku musí být 56,6 mm aby tam šel dát?
Tak mi prosím někdo napiště defintivní rozměr, jaký tam patří. Díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Já jsem chtěl objednat 56,5 , ale pánové říkali, že je lepší 56,6. Tak jsem tam dal ty větší a sedí to bez problémů. Žádnou vůli jsem při nasazování kola nezaznamenal.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo... mám 56,6 a jsou přesné ... sám jsem si je dělal..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
OK. Objednávám tedy 56,6 mm. Díky za pomoc
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort