Rada ohledně Alu
Rada ohledně Alu
Lidi nebude nějaký problém s těmito koly na Astře G?
http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-dotz- ... 00-et44-1/
http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-dotz- ... 00-et44-1/
Naposledy upravil(a) Nuni dne 23 bře 2009, 16:02, celkem upraveno 4 x.
- Reklama
Re: Rada ohledně Alu
Temito? to je velice konkretni oznaceni, zkus trosku upresnit xD
kua jsem to kus vola..pardon:DzEjn píše:Temito? to je velice konkretni oznaceni, zkus trosku upresnit xD
nejde mi tam vložit celý odkaz:(
Je to v pohode, to forum zkracuje samo.
Ty kola jsou v pohode pokud mas ctyrdiry. Takovyhle kola bych ale koupil tady treba na foru od nekoho a mas to mnohem levnejsi a treba i s pneu, sleduj sekci "prodam". Pokud chces aby auto vypadalo vic sportovneji ( a taky bylo vic zasrany ) kup kola s mensim ET. Tohle je skoro jako origo. budou skoro stejne zalezly jak jsou ted.
Ty kola jsou v pohode pokud mas ctyrdiry. Takovyhle kola bych ale koupil tady treba na foru od nekoho a mas to mnohem levnejsi a treba i s pneu, sleduj sekci "prodam". Pokud chces aby auto vypadalo vic sportovneji ( a taky bylo vic zasrany ) kup kola s mensim ET. Tohle je skoro jako origo. budou skoro stejne zalezly jak jsou ted.
no koukám,ale 1500 se mi nezdá moc za kolo...ještě jedna věc nebude problém se středovou dírou?Udávají středová díra 60.10
No neni to moc, ale proc nekoupit levneji kdyz to jde
Nevim kde to tam vidis, ja tam nevidim, ze by tam psali neco o stredovy dire... kola 4x100 maji prumer 56,5, pri nejhorsim koupis vymezovaci krouzky, ale jsou dost drahy na to, ze je to plast, je lepsi si je nechat nekde vytocit na soustruhu 

ono to je z jiného obchodu a tam udávaji tu středovou díru 60.10
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kluci, necitujte poslední příspěvek, dík 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........