james11 píše:rvát na díry 5x110 kola 5x112 byť s pomocí nějakých plovoucích šroubů mi připadne opruz v dnešní době kdy si můžeš v poho sehnat 5x110
Když nekupuješ nový kola, seženeš 5x112 mnohem snadněji než 5x110. A když je něco v 17" v rozteči 5x110 většinou je to z Vectry a na Astře to bude dřít.
Fakt škoda, že sem tohle nevěděl už dřív.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
rodel99 píše:ja mam tiez uz druhe elektrony s 5x112 ,k nim som mal zadarmo aj sroby s plavucou hlavou, ale bezpecnostne sroby mam klasicke a pasuje vsetko ok,,,,,a 5x112 urcite lahsie predas ako 5x110 tieto mam na afticku ja, ale dalsie budu urcite cele cierne s lestenym limcom
To jsou tvoje ? tak to jsou krutý šlupky !!! Moc se mi líběj
ty naše cesty to je prostě tragédie co si budem povídat........měli by stím začít něco dělat sou úseky ktere sou pěkně zrekonstruované ale těch je sakra málo........jinak z té nabídky kol se mi libi ty leštěný ATP
heh no poviem Vam na tych 19 je to ako dost krute jazdenie, musim priznat ze jazda sa meni skor na sledovanie cesty a manevre pred kazdou jamou , a ked uz tu jamu chytite tak to je koniec, ale tak zvykam si
tak to je super s tím rozměrem 5x112, snad mi do konce roku vyjdou finance a koupím si nějaké pěkné papučky na svou Zafirku, a když už neseženu nějaké 5x110 tak se můžu poohlídnout i po 5x112, aspoň je větší výber
jupíííííí
Jedna vec sou kola pekny a druha vec jaky pouzivat na denni jezdeni, kdybych mel nekoho kdo mi kola pujci na srazy tak nasadim ty 17" a jedu, ale na denni jezdeni a navic pri teoreticke moznosti ukradeni jsem rad za ty co mam ted i kdyz to taky neni nic extra, ale aspon jsou new.
Já mám 19" jak na denní ježdění do práce tak i na jiný ježdění ,spíš je to o tom co člověk chce , jsou hezký kola s kterýma se dá bez problémů jezdit , jen se musí pořádně zkompletovat pořádný podvozek a rozměr pneu a bude tam pouze nepatrný rozdíl.
Momentalne mam na astruli 17: ale s pneu 215/45. Pred tym som mal Alu 15" a rozdiel je nepatrny. Vacsi rozdiel to bol ked som z 15" plechov presiel na ALU. Samozrejme je to ciste subjektivny pocit