ufukuje se mi kolo
ufukuje se mi kolo
ahoj lidičky.
zjistil jsem že se mi ufukuje přední pravé kolo když správně nahustím na 2,3 tak za týden mám 2,2 -2,1 to je sice v pohodě ,ale mě nebaví jezdit každých 10 dní foukat kola , je to pěkná otrava . co stím ?? nejde použít třeba nákej ten sprej co se hustí když píchnu a nechci měnit rezervu ? a já ani nevím jestli jde vyměnit ventilek to by asi pomohlo . pls radu pro laika který si jako první auto koupil astru
zjistil jsem že se mi ufukuje přední pravé kolo když správně nahustím na 2,3 tak za týden mám 2,2 -2,1 to je sice v pohodě ,ale mě nebaví jezdit každých 10 dní foukat kola , je to pěkná otrava . co stím ?? nejde použít třeba nákej ten sprej co se hustí když píchnu a nechci měnit rezervu ? a já ani nevím jestli jde vyměnit ventilek to by asi pomohlo . pls radu pro laika který si jako první auto koupil astru
opel astra g 2003 Z16XE 1,6 74KW
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak,stávalo se mi to samé,ale jelikož ma kosej malý ventilky co nikde nemaj tak sprej to vyřešilZachy píše:Lenže vždy nemusí byť vadný ventilek a jeho výmena nemusí problém vyriešiť, môže byť riedka pneu. takže v tom prípade doporučujem použiť sprej cca 100-130,- a je po probléme.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Měl jsem stejný problém, ale nebyl vadný celý ventilek, ale jen ten střed. Stačilo vyfouknou,vyšroubovat starý - dát nový a nafoukat. Cena 5kč (bez demontáže pneu)
Naposledy upravil(a) R.A.Y. dne 24 črc 2008, 17:58, celkem upraveno 1 x.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Ale to by se rapidně ufukovalo kolo Kdysi dávno jsem si tím prošel a po 6km jízdy byla pneu poloprázdná Ikdyž asi také záleží jak moc je naražený asigenius0011 píše:Může být taky naražený disk máš PLECH nebo ALU?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem vzal díru na silnici a kdysi jsem sem dával foto Byl na vnitřním kraji ohnutý ( oprava cca 300Kč )... Pak jsem vzal druhou díru a to se mě ráfek rozhodil o 5mm ( oprava cca 600Kč ) no a pneumatika byla na vyhození po tom druhém nárazu, jelikož se tam poškodila nějaká ta výztuž
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Disky mam alu a asi nekde zkusim koupit ten sprej. Za prví se mi líbí že si to můžu udělat sám a takováhle věc se prostě do auta fakt fakt šikne..Až se budu pohybovat někde kde to maj tak kupuju. / trošku vedle mísu jednou jsem si pujčil auto a za 40 minut jsem stačil píchnout jsem myslel že mně omejou ... děkuji všem za rady, detaily a postřehy
opel astra g 2003 Z16XE 1,6 74KW