Alu znacky MAM a gumy Nan-kang,,,
- Reklama
nankang
.. sa mi zda ze polovica ludi ma predstavu ako pneu nankang a podobne azijske znacky vyrabaju rakosnici niekde v pralese.. vyrobit gumu napr 19-ku nie je zas uplne jednoduche a ked sa to predava vo velkych seriach nemoze si vyrobca dovolit vyrobit uplny smejd..
samozrejme ze znacka je znacka a v hranicnych situaciach aj guma vyrazne pomoze ale najdolezitejsie je nespanikarit a to bohuzial nedokaze kazdy - takze namiesto niekolkotisicovych gum by som investoval napr. do nejakeho kurzu ovladania vozidla na mokrom povrchu alebo sa vyhral na nejakom letisku a nacvicil si jazdu smykom a podobne...
a nevravte tu polovica ludi ze by ste nejazdili na lacnych alebo nekvalitnych gumach, staci sa pozriet napriklad co vsetko sa obuva na firemne auta - setri sa kde sa da..
samozrejme ze znacka je znacka a v hranicnych situaciach aj guma vyrazne pomoze ale najdolezitejsie je nespanikarit a to bohuzial nedokaze kazdy - takze namiesto niekolkotisicovych gum by som investoval napr. do nejakeho kurzu ovladania vozidla na mokrom povrchu alebo sa vyhral na nejakom letisku a nacvicil si jazdu smykom a podobne...
a nevravte tu polovica ludi ze by ste nejazdili na lacnych alebo nekvalitnych gumach, staci sa pozriet napriklad co vsetko sa obuva na firemne auta - setri sa kde sa da..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Re: nankang
MOJE ŘEČTroodon píše:.. sa mi zda ze polovica ludi ma predstavu ako pneu nankang a podobne azijske znacky vyrabaju rakosnici niekde v pralese.. vyrobit gumu napr 19-ku nie je zas uplne jednoduche a ked sa to predava vo velkych seriach nemoze si vyrobca dovolit vyrobit uplny smejd..
STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
no tak uz to mam doma komplet aj nahodene foto,,, ak to pojde dnes skusim urobit foto aj spolocne s astrou, na tu chcem dat este zadne nove svetla ked mi pridu tak potom nafotim samotnu astrulu,,inac uz zo skusenosti musim povedat ze jazda na 35 profile nieje vobec rozdielna od 45 napr ako mam na astre,,jamy aj spomalovaky niesu nejaky vyrazne citit,,,vsetko je uplne super az som sam milo prekvapeny,,,
-
- Princ William
Re: nankang
souhlas.....sam jsem uz jezdil taky ledacos porad jeste lepsi nejakej no name nez protektor....sam jsem jeste ani uplne nove pneumatiky na auto nekupoval....zatim vsechno pres bazace pneu nebo od znamejch co dovazej pneumatiky z rajchu....sice si muzete rikat ze jsem peknej setrilek ale kazdej si sahnete na srdce a priznejte se na cem setrite vy.....chtel bych hlavne videt kdo z vas by byl ochoten objetovat v klidu celou mesicny vyplatu jen za pneumatikyTroodon píše:.. sa mi zda ze polovica ludi ma predstavu ako pneu nankang a podobne azijske znacky vyrabaju rakosnici niekde v pralese.. vyrobit gumu napr 19-ku nie je zas uplne jednoduche a ked sa to predava vo velkych seriach nemoze si vyrobca dovolit vyrobit uplny smejd..
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
ja mam tedka Good year Eagle F1 GDS3 215/40 17 a jsou fakt super drzej perfektne i na mokru,vrele doporucuju...
LOCK YOUR CAR! or it may be GONE in sixty second !!
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7931
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7931