Alu znacky MAM a gumy Nan-kang,,,

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
zdenek u

Příspěvek od zdenek u » 21 bře 2008, 20:03

rodel99 píše:zatial vam ukazem ako vypadaju tie ALU su len tak prilozene ku kolesu..... Obrázek
fakt krasné kola,bomba výběr,ale to je Vectra pokud se nemylím.Nejak mi nešlo do hlavy jak ti to vleze na Astru. :shock:
STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz

Reklama

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 21 bře 2008, 20:12

19ky hodně,ale hodně těžko nehledě na to, že to auto s nima bude skoro nepoužitelné
2.0 16V

rodel99

Příspěvek od rodel99 » 21 bře 2008, 23:59

jj je to na moju vectru, na druhom aute astre mam 16:), no nepouzitelne ako nepouzitelne, predtym som tam mal 17 s profilom 45 a bolo to uplne v pohode a teraz tam bude 35 profil z 225 sirky,,ja myslim ze to nebude take hrozne,myslim ze podstatne citelnejsi by bol napr sport. podvozok

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 22 bře 2008, 09:14

Brutus :!: :!: :!: :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Chavron

Příspěvek od Chavron » 23 bře 2008, 22:20

No tak to by som tiez rad videl az to budes mat obute a nahodene. A daj vediet ako sa ti pozdavaju Nankangy

zdenek u

Příspěvek od zdenek u » 25 bře 2008, 09:51

Tak ty NANKANGy 205/40/17 mam už doma a vypadaji líp než na těch fotkách .Jestli se na nich bude tak dobře jezdit jako vypadají.......... :?:
banur@seznam.cz

hormen

Příspěvek od hormen » 25 bře 2008, 20:52

Zdravím všechny. Co se týče gum te zvláštní značky , které u nás vyrostly jako houby po dešti ,která se vyrábí kdo ví kde a jejich výstupní kontrola je taková jaká je. Nechci nikomu sahat do řízení ale jestli někdy viděl na vlastí oči práci profesionálního testovacího řidiče , tak mi dá za pravdu že at jezdíte sebe rychleji a sportovněji a myslíte si že už rychleji to nejde tak vězte že jde. Za normálních podmínek nepoznáte rozdíl na čem jedete. Kvalitní pneumatiku poznáte na hranici možnosti pneu.S tou nekvalitní se to už nemusíš dozvědět!! pireli a čínsky výrobek brzdná dráha myslím že to bylo ve 130km ale to nefím jistě na mokru je 14 metrů. přeberte si to jak chcete. Na léto mam Kleber a na zimu NokianWR. zdar a štastnou volbu přeje Milan

zdenek u

Příspěvek od zdenek u » 25 bře 2008, 21:22

hormen píše:Zdravím všechny. Co se týče gum te zvláštní značky , které u nás vyrostly jako houby po dešti ,která se vyrábí kdo ví kde a jejich výstupní kontrola je taková jaká je. Nechci nikomu sahat do řízení ale jestli někdy viděl na vlastí oči práci profesionálního testovacího řidiče , tak mi dá za pravdu že at jezdíte sebe rychleji a sportovněji a myslíte si že už rychleji to nejde tak vězte že jde. Za normálních podmínek nepoznáte rozdíl na čem jedete. Kvalitní pneumatiku poznáte na hranici možnosti pneu.S tou nekvalitní se to už nemusíš dozvědět!! pireli a čínsky výrobek brzdná dráha myslím že to bylo ve 130km ale to nefím jistě na mokru je 14 metrů. přeberte si to jak chcete. Na léto mam Kleber a na zimu NokianWR. zdar a štastnou volbu přeje Milan
Co je platná značková pneu když na cestě potkáš zavodníky kteří si myslí že ta guma jejich blbost udrží víz. D1 před par dny. Coje podle tebe hranice možností pneu když je do 240km/h ,tak ji pokusíš překonat??? :?
banur@seznam.cz

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 25 bře 2008, 21:35

Hranicí možností se nerozumí rychlost, ta guma vydrží víc než jede tvoje auto z Macochy. Ale to, kdy Ti v krizovce ukáže svoji brzdnou dráhu, kdy Ti při myšce, nebo úhybném manévru neustřelí v lepším případě do pole, když vletíš do kaluže a pneu nezačne splývat a ty se roztočíš jak papírový čert. Ty směsi těchto gum jsou úplně někde jinde, je to tvrdé, a věř tomu, že kdyby ses ocitnul v krizi, ať už svoji vinou, nebo někoho cizího, budeš ještě velmi rád, že si "tenkrát" nekoupil rychlokvašky made in tchaivan 8)
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Princ William

Příspěvek od Princ William » 26 bře 2008, 09:38

kola moc pekny......myslim pokud clovek nejezdi jako nejakej debil tak i ty neznackove jsou taky dobry.....urcite asi v tom nejakej rozdil bude mezi tema drazsima a levnejsima ale ja bych se toho zase az tak nebal....urcite bych asi nevybiral ty nejlevnejsi ale nekde rekneme ve spodni tretine cenove kategorie......at si keca kdo chce co chce kdyz uz se dotanes do poradny krizovky tak te nepomuze nic (viz. esp a tc) pak uz jen doufat ze to dobre dopadne :!: v kazdem pripade porad lepsi nez jezdit na vojetejch.....pri takovem to rozmeru to stejne bude sedet 8) velkem kolum a bricham dole u silnice zdar :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 26 bře 2008, 09:53

Kola pěkný ,a le MAM není moc kvalitní značka co se týká povrchové úpravy , tak že počítej že po jedný sezoně budou kola pěkně odrbaná , sám jsem je měla už nikdy více.
Co se týká pneu , tak tyto pneumatiky byli určený převážně na US trhy ,ale každej chce vidělat a tak se začali houfně prodávat i v EU . Co se týká kvality tak na to má určitě každej svůj názor , ale podle mě se vyplatí si třeba 500,- připlatit na gumě a mít aspon nějakou značku a zbytečně se nebát jestli to za deště bude sedět jako za sucha atd. atd. jak tady bylo již zmíněno. Neříkám že jsou špatný , sám bych si je nikdy nekoupil , ale měl jsem jednu takovouhle značku na 19" a že by byli tichý ??? no to určitě nebyli , že držely za deště ??? nedržely , tak že jsem je prodal a koupil mojí oblíbenou značku Kumho a rozdíl byl znát . Tak že něco na tom bude , radši si připlatit a mít trošku pocit bezpečí než se před každou zatáčkou bát zatočit ze strachu co to udělá.
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 26 bře 2008, 09:56

zviratko píše:Kola pěkný ,a le MAM není moc kvalitní značka co se týká povrchové úpravy , tak že počítej že po jedný sezoně budou kola pěkně odrbaná , sám jsem je měla už nikdy více.
Co se týká pneu , tak tyto pneumatiky byli určený převážně na US trhy ,ale každej chce vidělat a tak se začali houfně prodávat i v EU . Co se týká kvality tak na to má určitě každej svůj názor , ale podle mě se vyplatí si třeba 500,- připlatit na gumě a mít aspon nějakou značku a zbytečně se nebát jestli to za deště bude sedět jako za sucha atd. atd. jak tady bylo již zmíněno. Neříkám že jsou špatný , sám bych si je nikdy nekoupil , ale měl jsem jednu takovouhle značku na 19" a že by byli tichý ??? no to určitě nebyli , že držely za deště ??? nedržely , tak že jsem je prodal a koupil mojí oblíbenou značku Kumho a rozdíl byl znát . Tak že něco na tom bude , radši si připlatit a mít trošku pocit bezpečí než se před každou zatáčkou bát zatočit ze strachu co to udělá.
......celkem s tebou souhlasim ale pridat 500 na kazdej pneumatice sice mozna jo ale v 19" asi tezko nebot se to vsechno hejbe v radu tisicu a ne stovek :? za pneumatiky a kola v 19" neni poblem dat klidne i 80tkc :evil: a to se nediv ze se pak snazi kazdej usetrit kdyz auto ma cenu cca 300tkc :roll:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 26 bře 2008, 10:08

Tak za kola se dá dát i půlmíče :-) , ale záleží co chceš a jak to auto má vypadat , tím by měl začít každej a pak shánět. V 19" se všechno značkový dá sehnat za cca 40tis.
Kupuji nové kola pomalu každý roka a tak to vím moc dobře :-)ú
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 bře 2008, 10:08

Princ William píše:...at si keca kdo chce co chce kdyz uz se dotanes do poradny krizovky tak te nepomuze nic ...
to je hroznej alibizmus
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

rodel99

Příspěvek od rodel99 » 26 bře 2008, 19:26

je to presne ako ste pisali,,samotne elektrony stoja jeden 5200kc a gumy na 19 su uz fakt niekde inde,,,,samozrejme ze by som najradsej kupil nejake kvalitnejsie napr pirelli zero nero jedna cca 7000kc ale kedze niesom milionar :))) musel som volit takuto volbu , ale ako som uz spominal moje posledne gumy na 17alu boli znacky SUNNY :)))) a jazdilo sa fajn, resp si davam velmi velky pozor hlavne na mokrej vozovke som vzdy isiel opartne ale na suchej som musel aj nahle brzdit a guma to celkom zvladala, takze dufam ze toto bude aspon tak isto schopne...hned ako to budem mat obute tak hodim foto aj ked sice je to vectra ..skusim spravit aj nejake dvojite foto aj s astrou :))

Odpovědět