Letné pneu
Letné pneu
Zdravím všetkých na tomto fore..je to naozaj super ...perfektný napad ako si pomahat a poradit s prevádzkou našich Astričiek
Mam na vas otazočku...chystám sa kupit nové letné pneu na moju astru 1.6,16V 2000 rozmer 195/60/R15.Možete mi poradit z vasich skuseností ktoré by stáli za uvahu.Cenovo tak do 2500sk....dík moc.
Mam na vas otazočku...chystám sa kupit nové letné pneu na moju astru 1.6,16V 2000 rozmer 195/60/R15.Možete mi poradit z vasich skuseností ktoré by stáli za uvahu.Cenovo tak do 2500sk....dík moc.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dunlop SP 01
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
měl jsem bridgestone potenza, falkeny a ted mám goodyer F1, moc velkej rozdíl mezi tim nevidim, jen ty F1 maj měkkou směs tak absolutně vůbec nepískaj, což je dobře,ale asi se budou víc sjíždět.
Je to fuk co koupíš, na co ti daj v krámě slevu to ber
Je to fuk co koupíš, na co ti daj v krámě slevu to ber
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Já dávám dopředu Unyroyal Rally 550, měl jsem je na autě při koupi a v srpnu budu dávat nový a vezmu je zas, maximální spokojenost, na suchu držej, na mokru možná ještě víc, sice trochu pohvizdujou při intenzivním brždění a při prokluzu dost smrděj, ale stěžovat i na ně vůbec nemůžu.
A vzadu mám Trayal T-300 nějaký jugoslávský gumy, ty na vodě nic převratnýho, ty přední jim jsou skoro ve všech parametrech hodně daleko, ale zase se vůbec nesjížděj, ale stěžovat si na ně taky nemůžu, ale znova bych je tam už nedal.
A vzadu mám Trayal T-300 nějaký jugoslávský gumy, ty na vodě nic převratnýho, ty přední jim jsou skoro ve všech parametrech hodně daleko, ale zase se vůbec nesjížděj, ale stěžovat si na ně taky nemůžu, ale znova bych je tam už nedal.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Ja mam Pirelli a max.spokojenost predek+zadek 195/50 R15
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Čafko, ja som mal od výrobcu na Astre Clasic II origoš 195/60/15 R88 Dunlop Sport SP2020E. Nahliadni na stránku www.pneumatiky.in zadaj údaje a dopracuješ sa k lukratívnym ponukám pneumatik ako i k zaujímavým cenovým ponukám. Osobne ti túto značku doporučujem, ja som na nich najazdil 60000km spokojnosť na 100% zimu však odmysli do snehu nie sú.