OPEL ASTRA F - ovládání předních světel
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
OPEL ASTRA F - ovládání předních světel
Tchán shání ovládání předních světel (elektrické motorky) na Opel Astra F, r.v.1994. Na příští STK asi neprojde. Pokud byste někdo měl nějaké navíc ozvěte se a já se s ním spojím. Díky
OPEL ASTRA G, r.v. 10/2001 1,4 16 V je mým koníčkem
- Reklama
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPEL ASTRA F - ovládání předních světel
me taky nejde naklapeni a v patek jsem prosel v pohode na technicke. zalezi na tom technikovi...Pavel Levák píše: Tchán shání ovládání předních světel (elektrické motorky) na Opel Astra F, r.v.1994. Na příští STK asi neprojde. Pokud byste někdo měl nějaké navíc ozvěte se a já se s ním spojím. Díky
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPEL ASTRA F - ovládání předních světel
marty píše:me taky nejde naklapeni a v patek jsem prosel v pohode na technicke. zalezi na tom technikovi...Pavel Levák píše: Tchán shání ovládání předních světel (elektrické motorky) na Opel Astra F, r.v.1994. Na příští STK asi neprojde. Pokud byste někdo měl nějaké navíc ozvěte se a já se s ním spojím. Díky
Já jsem pracoval na STK 2 roky, ale tenkrát to ještě šlo vždy nějak udělat. Bojí se, že neprojde. Technici jsou dnes (alespoň u nás) přísnější.
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
Existuje 5 druhů výrobců předních světel na OPEL ASTRA F: XACTA, SILT, CARELLO, VALEO a BOSCH. Jen dva výrobci SILT a BOSCH vyrábí motorky na ovládání. Motorek VALEO pasuje pouze do světla VALEO a motorek BOSCH pasuje pouze do světla VALEO. Co teď když mám světlo SILT a motorek VALEO? Týden jsem sháněl informace, jak to vše skloubit dohromady. Dnes jsem byl na vrakovišti OPEL v Praze a tam mi poradili jak na to. Existují plastové nástavce různých délek a ty vyrábí pouze firma VALEO a prodávají se pouze ke světlům VALEO. Nakonec jsme se domluvili na koupi nástavců a tchán může jít bez obav na STK.
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes světla s motorky a nástavci namontoval a je to bezva.Pavel Levák píše: Existuje 5 druhů výrobců předních světel na OPEL ASTRA F: XACTA, SILT, CARELLO, VALEO a BOSCH. Jen dva výrobci SILT a BOSCH vyrábí motorky na ovládání. Motorek VALEO pasuje pouze do světla VALEO a motorek BOSCH pasuje pouze do světla BOSCH. Co teď když mám světlo SILT a motorek VALEO? Týden jsem sháněl informace, jak to vše skloubit dohromady. Dnes jsem byl na vrakovišti OPEL v Praze a tam mi poradili jak na to. Existují plastové nástavce různých délek a ty vyrábí pouze firma VALEO a prodávají se pouze ke světlům VALEO. Nakonec jsme se domluvili na koupi nástavců a tchán může jít bez obav na STK.
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele: