neštartuje 2.0Di
neštartuje 2.0Di
Zdravím,..mal som rozobratú vysokotlakú časť čerpadla(VP44 PSG5) nedemontovaného z auta..skúšal som aj roztiahnuť, vstrekoval som technický benzín do sania, ale vždy po spálení zdochlo..je daaká možnosť to napraviť, či treba čerpadlo na stolicu nejako nastaviť..?
- Reklama
-
Re: neštartuje 2.0Di
Pri tej manipulacii si nahodou nezavzdušnil omylom nizko-tlaky system, určite ano lebo inač nedemontuješ potrubie, potom by som skúsil radšej odvzdušniť ten nizko tlaky system? Aky bol dôvod demontaže potrubia?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
nízkotlaký som odvzdušnil a nič..mal som dole celu zadnú časť čerpadla, nie len trubky..čerpadlo mi slzilo, tak som povimieňal v ňom gumičky.
-
Ked si to odzvdušnil tak si to skušal z povolenym vysokotlakym potrubim u vstrekoch? Každopadne by som to skusil ešte raz odzvdušniť pre pokoj na duši, predtým predpokladam že auto štartovalo bezproblemovo? Mne robilo šarapatu ked postalo polhodky a už bol problem natočiť motor, tak som si na skušku dal aj presvitne prepadove hadičky ale iba na učel testu, nakoniec pričinou zavzdušnovania bolo silikonové tesnenie (klasicky O-kružok ktorý bežne kúpiš) na vstupnom alebo vystupnom potruby z palivoveho filtra, odvtedy no problemo. Ale ako pišem len pre kľud na duši prever zajtra to nizkotlake potrubi nech máš absolutnu istotu!
Naposledy upravil(a) jerry mouse dne 06 črc 2014, 23:25, celkem upraveno 1 x.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957