teplej motor nejede
teplej motor nejede
Ahoj lidi. mám astru 1,7 Dti motor Y17Dt, Když je to studený, tak to naskočí a jede super cca 20 km než se to ohřeje. Potom to dvakrát škubne a zdechne. Dokavad to neschladne tak to nenaskočí. Zkoušel jsem dát naftu hadičkou přímo do čerpadla, ale nevrčí. Když povolím vstřiky, tak z nich nafta jde. V prosinci jsem nechal repasovat řídící jednotku čerpadla a byl vyměněn spv ventil. Servis mi říká, že je to čerpadlo, ale byl jsem v boschi a ten mi zase řekl. že to čerpadlo nebude, že by to vúbec nejelo. Dal bych na servisáka ( je prověřenej)a to čerpadlo nechal udělat, ale bojím se po prosincové investici 11 000 kč dát dalších 25 000, a stále je riziko, že to nepojede. Už jsem koupil zatím jinej postrk pro manželku, ale ted nevím co s tímhle. Jedině to rozprodat na náhradní díly. Vše na tom autě funguje . Jakej je Váš názor co s tím ??? Ocením každou radu a připomínku, jen prosím ne jako že jsem d..... atd. Prostě se toho bojím
Volvo S 60 2.4 D r.v. 2005 černej mazlik
Astra 1.7 Dti r.v. 2002 motor isuzu
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: teplej motor nejede
No sice s tímhle motorem nemám zkušenosti ale co zkusit u teplýho motoru odpojit čidlo teploty vody a nastartovat?? Mohlo by to být tím čidlem teploty. Nebo bude KO čidlo dávky paliva které ho reguluje v závislosti na teplotě motoru což asi souvisí s tím čidlem teploty motoru - to fakt nevím jak to je u tohohle motoru řešený...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Zkusím to, jen jsem tam to čidlo nikde nenašel, poradí někdo kde hledat?
Volvo S 60 2.4 D r.v. 2005 černej mazlik
Co kontrolka motoru a diagnostika?
Podobne projevy ma vadna ridici jednotka cerpadla nebo cidlo otacek klikovky. Pokud mas RJ repasovanou (ted je otazka jak byla repase provedena a u koho), tak bych se zameril na to cidlo otacek klikovky. Je pod starterem.
Ale urcite to chce aspon vyblikat zavady.
Podobne projevy ma vadna ridici jednotka cerpadla nebo cidlo otacek klikovky. Pokud mas RJ repasovanou (ted je otazka jak byla repase provedena a u koho), tak bych se zameril na to cidlo otacek klikovky. Je pod starterem.
Ale urcite to chce aspon vyblikat zavady.
Subaru Legacy 2.0R MY07; ex: Opel Corsa C, 1.7 DTi, 9/2000