Nastartoval som motor a po asi 30sec sa vypol
Nastartoval som motor a po asi 30sec sa vypol
Cawte , chcel by som radu , rano som nastartoval motor a kym som otvoril branku tak sam od seba zhasol, natocil som znovu , vycuval som a ked som ju siel zavret tak znovu , tak som ho dal spet pod pristresok a vecer som ho natocil a siel vpoho. Cim to asi moze byt? a robi mi este to ze ked je studeny tak ked pridam z 1000na 2000 otaciek ri volnobeho tak otacky klesaju nerovnomerne ak keby to vynechavalo a ked sa motor zohreje tak ide vpoho, co to moze byt lambda sonda ? Dakujem za rady. cepadlo aj riadiacu mam po repase , palivovy filter novy.
Astra G 1.7DTi F35 club 11/2001
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastartoval som motor a po asi 30sec sa vypol
Není repas jako repas...
Když tedy pomineme čerpadlo tak je tu:zavzdušnění systému jeho netěsnost, filtr paliva, padání nafty, přicpané hadičky přepadu... A nebo jsi natankoval sračku místo nafty... jaké jsou chyby vjednotce?
Když tedy pomineme čerpadlo tak je tu:zavzdušnění systému jeho netěsnost, filtr paliva, padání nafty, přicpané hadičky přepadu... A nebo jsi natankoval sračku místo nafty... jaké jsou chyby vjednotce?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
neviem , v pondelok stym pojdem na diagnostiku, a hej moze byt cerpadlo po repase zle , ja som menil kus za kus .
Astra G 1.7DTi F35 club 11/2001
Jestli se ptáš na to, zda za to zdechání může lambda, tak nemůže, tu v nafťáku nenajdešsanzeru píše:... co to moze byt lambda sonda ?
Jestli se ptáš na to, co to lambda je, tak to se došteš v sekci bemzínových motorů.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
i další kurvítko jménem lambda sonda si našllo cestu do natových motorů .)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Od 1.1.2013 bude dle nařízení EU povinně dovybaveno každé dizlové auto 1-3 lambda sondama!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
máš k tomu někde průpovídku to bych rád početl
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
Nechcem zakladat novu temu a tato sa najviac podoba mojmu problemu.Som si vedomy,ze auto ktore ma 240 t. km a fungoval na nom len vymeny interval oleja a veci ktore sa ozvali nemoze jazdit vecne bez problemov.Takze k veci.
Moj problem sa zacal prejavovat pocas jazdy vynechanim cinnosti motora(sekundova zalezitost)Pocas preradenia aj sa vypol.
Pocase,Ked som ho nastartoval tak po cca 5 minutach na volnobehu zhasol.Po opetovnom nastartovani sa uz interval skratil.Ked som to skusil po 3x so zoslapnutym plynom tak sa ani neudrzal v otackach a zhasol.Uvazujem o zavzdusnovani,ci pretesneni vstrekov,kedze sa to este na nom nerobilo.Len som si to chcel vasimi radami a skusenostami potvrdit.Nie su peniaze a cas nazvys na pokus omyl system.
Dakujem za pochopenie.A za rady.
Moj problem sa zacal prejavovat pocas jazdy vynechanim cinnosti motora(sekundova zalezitost)Pocas preradenia aj sa vypol.
Pocase,Ked som ho nastartoval tak po cca 5 minutach na volnobehu zhasol.Po opetovnom nastartovani sa uz interval skratil.Ked som to skusil po 3x so zoslapnutym plynom tak sa ani neudrzal v otackach a zhasol.Uvazujem o zavzdusnovani,ci pretesneni vstrekov,kedze sa to este na nom nerobilo.Len som si to chcel vasimi radami a skusenostami potvrdit.Nie su peniaze a cas nazvys na pokus omyl system.
Dakujem za pochopenie.A za rady.
Astra caravan i line Y20DTH
Ahoj mám podobný problém asi před týdnem mě po nastartování asi po 15 vteřinách zafira zdechla
a pak jsem ji nastartoval ale musel jsem startovat asi 10krát a strašně dlouho jede normálně ale udělá to vždy přes noc nevím co s tím asi padá nafta nevím poradte prosím díky
a pak jsem ji nastartoval ale musel jsem startovat asi 10krát a strašně dlouho jede normálně ale udělá to vždy přes noc nevím co s tím asi padá nafta nevím poradte prosím díky
Harolde, napiš, co máš za motor.
To Susliak....padání nafty se neprojevuje za jízdy. Tady to spíš vypadá na čerpadlo. Chtělo by to napíchnout a podívat se, co se děje. Hodnoty předvstřiku, impulsy otáček....
To Susliak....padání nafty se neprojevuje za jízdy. Tady to spíš vypadá na čerpadlo. Chtělo by to napíchnout a podívat se, co se děje. Hodnoty předvstřiku, impulsy otáček....
mám motor Y20DTL
To by mohlo být padání nafty. Je tu toho na fóru hromada, pohledej.