Problém s nastartováním
-
Problém s nastartováním
Čuzz. Mám Astru G v kombiku, r.v. 1999, 1.7 dti a najednou z ničeho nic přestalo auto fungovat...do minulýho týdne žádný problém, ale když jsem přišel k autu (upozorňuju, že to bylo večer a auto bylo celý den v provozu), tak chci nastartovat a auto nechytá...jenom točí, točí a nic...zkoušel jsem to nějakou dobu, dokonce i přes kabely, ale nakonec mi nezbývalo nic jiného, než zavolat podvodníky z global assistance, zaplatit si odtah 1500,- a nechat si astřičku odvest domu...Druhej den jsem zavolal další sráče z nedalekého servisu, kteří si také přijeli pro auto s plošinou (dalších tisíc korun) a auto odvezli do servisu, kde mi tvrdili, že to opraví do třech dnů...OK. za tři dny mi volali z autoservisu, že problém je vyřešený. Že prý bylo špatné nějaké čidlo, či co a problém s imobilizérem...říkal jsem ok, a kolik, že to bude stát...částka 4500,- mi udělala trochu vrásky na čele, ale tak co. že jo..dojel jsem tam, zaplatil jsem, samozřejmě nějaký doklad o provedené opravě se zakecal atd. a já si auto vyzvedl...Auto kupodivu chytlo na poprvé, ale stejně jsem si říkal, že je to nějaký divný, ale nějak jsem to neřešil, protože jsem auto už potřeboval kvůli práci atd..... no a abych to dokončil...nyní auto znova nejde a problém je úplně stejný...moje mínění je takové, že v tom autoservisu se na to vůbec nepodívali, jenom auto postavili, nechali tři dny v klidu, pak zkusili nastartovat a auto náhodou chytlo...co myslíte, že to může být a myslíte, že se má cenu nějak bránit, i když nemám žádný papír z autoservisu o provedené (ne)opravě??? díky moc za odpověď.
- Reklama
Re: Problém s nastartováním
a sviti ti kontrolka poruchy na pristrojovce ?
Zkousel jsi auto nastartovat rano sam ?
zmackni brzdu pak plyn -drz a zapni klicek. zacne ti blikat kontrolka na palubovce a podle toho poznas zda je tam nejaka chyba.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... kodu+zavad
jen abys to nemel 0251
Nebo napis odkud jsi a mozna mas v okoli nekoho kdo ti to napichne na diag nebo i opravi.
Zkousel jsi auto nastartovat rano sam ?
zmackni brzdu pak plyn -drz a zapni klicek. zacne ti blikat kontrolka na palubovce a podle toho poznas zda je tam nejaka chyba.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... kodu+zavad
jen abys to nemel 0251
Nebo napis odkud jsi a mozna mas v okoli nekoho kdo ti to napichne na diag nebo i opravi.
-
zkousel jsem fakt uplne vsechno..akorat jsem tim dojebal baterku a ted uz to ani netoci...a sviti vsechny kontrolky najednou
tak nabij baterku.
a nejaka chyba by tam mela byt.
Pojistky mas dobre ? naftu tam mas ?
a nejaka chyba by tam mela byt.
Pojistky mas dobre ? naftu tam mas ?
viděl bych to, že ti padá nafta.. Sám sem s tím měl hromadu problémů.. Po nějaké době, co to stojí spadne hladina a už to nejde natočit.. musíš hooodně dlouho startovat.. jelikož nemáš podávací čerpadlo a všechno to táhne to hlavní..
opel astra, 2.0 dti/74kw (2003)
-
to rami: Na pojistky jsem nekoukal, ale myslím, že jsou OK a jinak mám naftu na poslední bílý čárce, takže tam je minimálně pět litrů pořád...
to skuc: Kdyby padala nafta, tak proč mi v tom servisu říkali, že je něco s imobilizérem a s nějakým snímačem??
to skuc: Kdyby padala nafta, tak proč mi v tom servisu říkali, že je něco s imobilizérem a s nějakým snímačem??
to co ti řeknou v servisu není na 100% svaté... občas to chce zkusit třeba jiný. Očividně to musí být něco jiného, když problém stále setrvává..
opel astra, 2.0 dti/74kw (2003)
Odkud jsi ?
-
Jsem z Prahy...