Vakuová pumpa vectra 2.0Di
Vakuová pumpa vectra 2.0Di
Chci se zeptat dnes sem vytáhl vakuovou pumpu na opel vectra 2.0Di a je plná oleje což jsi myslim že je asi špatně.Dá se to nějak přetěsnit?
- Reklama
- marko100le
Re: Vakuová pumpa vectra 2.0Di
je to normalne. tiez musi byt mazana. aspon ja som to tak tiez mal
ale mě právě vůbec nedržela podltak na turbu.Po nastartováni se táhlo zatáhlo jen asi od 2mm.Těd když sem sni vylil olej a dal zěpt tak se mi táhlo zatáhne uplně a auto jede.Jinak když šlápnu na brzdu tak se rozvisti kontrolka motoru.Tim pádem mám pocit že je pumpa KO.marko100le píše:je to normalne. tiez musi byt mazana. aspon ja som to tak tiez mal
-
ak auto slabsie brzdi tak je to zle, a nebal by byt v hadickach co idu z pumpy olej a ani okolie pumpy zasrane od oleja, ak to tak mas tak ju vymen, ja som to podcenil a teraz mam s autom problemy, mal som zasrane aj egr-ko a blbo to startuje
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
sezen si podtlakové kleště a zkontroluj kolik dava pumpa. a pak zkontroluj podltaky třeba maš někde díru a utíka ti podltlak.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Problém s motorem
Mám stejný problém.. taky mam v podtlakových hadičkách olej a nemá to výkon jak by měl. jinak Opel Astra 2.0DTI 74kw r.v. 2000 netáhne jak by měl, startuje normálně ale volnoběh drží nákych 1200 Ot. , v podtlakových hadičkách mam místo vzduchu olej, palubní počítač nic nehlási a jinak jde tak jak má, poraďte jak nejlíp a za min. finance vyřešit, díky
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 08 led 2012, 01:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Problém řešen ve dvou tématech. Sloučeno.
Důvod: Problém řešen ve dvou tématech. Sloučeno.
Opel Astra G 2.0 DTI 74kw r.v. 2000
Re: Problém s motorem
Nejspíš vyměnit vakuovou pumpu.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s motorem
Jsem slyšel že tam je i náky ventil nebo tak něco na propouštění tak že to muže byt špatné.. hlavně se musím podívat na cenu té pumpy
Opel Astra G 2.0 DTI 74kw r.v. 2000
- marko100le
Tiez som mal podobny problem a vpodtlakovych hadickach bol olej.
Pumpa je dobra akurat spatny ventilik v nej co ma udrzat olej aby nesiel do hadiciek to uz mal za za sebou.
V akvarijnych potrebach som kupil jednocestny (spatny) ventil a dal ho hned za pumpu a je pokoj vsetko funguje ako ma a este som zohnal priesvitne hadicky koli kontrole ci tam nieje olej a zatial je to OK.
Pumpa je dobra akurat spatny ventilik v nej co ma udrzat olej aby nesiel do hadiciek to uz mal za za sebou.
V akvarijnych potrebach som kupil jednocestny (spatny) ventil a dal ho hned za pumpu a je pokoj vsetko funguje ako ma a este som zohnal priesvitne hadicky koli kontrole ci tam nieje olej a zatial je to OK.
da sa ti odfotit ten ventil?? pre info
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- marko100le
V skutocnosti tam mam spatne ventiliky dva.
Stacil by aj jeden ale za cenu 1,50 eura za kus som si dal dva.
Hadicky su priesvitne vzducharske (pouzivame v praci) a ako vidno na fotke su ciste bez oleja.
Oprava za par supov.
Neskor som si zohnal aj profi verziu z hlinika za 8 eur vhodny na benzin,naftu a olej, len tak pre istotu ak by to tie lacne nevidrzali.
Jeden je na hadicke smerom ku turbu a druhy na EGR a klapky.
Stacil by aj jeden ale za cenu 1,50 eura za kus som si dal dva.
Hadicky su priesvitne vzducharske (pouzivame v praci) a ako vidno na fotke su ciste bez oleja.
Oprava za par supov.
Neskor som si zohnal aj profi verziu z hlinika za 8 eur vhodny na benzin,naftu a olej, len tak pre istotu ak by to tie lacne nevidrzali.
cus zajimava vecička jenom jsem se chtěl zeptat kam ted odtyka olej co lina z tý vakuupumpy, ten se někde musí hromadit jsem laik a mám stejnej problém tak přemejšlim na tady tim řešením díky
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- marko100le
Ten spatny ventilik olej proste nepusti do hadiciek a ostane vo vakum pumpe.
Jednu staru pumpu som rozobral a moj nazor je ze ta pumpa musi byt mazana olejom a ventilik original v nej co ma olej drzat mi zacal prapustat a preto sa do hadiciek dostaval olej.
Vidis aj sam na fotke ze hadicky mam aj po 2 mesiacoch ciste bez oleja a auto ide normale bez akych kolvek problemov.
Ved koniec koncov aj na hidicke ku posilovacu brzd mas od vyroby original spatny ventil a to ma inspirovalo to vyskusat pri cene pumpy 200 Eur za novu to stoji zato vyskusat.
pre info:Ventilik maju v akvarijnych potrebach u nas za smiesny peniaz a origo sluzi nato aby ked vypadne elektrika cez prevetravaciu hadicku nevitiekla voda von z akvaria
Jednu staru pumpu som rozobral a moj nazor je ze ta pumpa musi byt mazana olejom a ventilik original v nej co ma olej drzat mi zacal prapustat a preto sa do hadiciek dostaval olej.
Vidis aj sam na fotke ze hadicky mam aj po 2 mesiacoch ciste bez oleja a auto ide normale bez akych kolvek problemov.
Ved koniec koncov aj na hidicke ku posilovacu brzd mas od vyroby original spatny ventil a to ma inspirovalo to vyskusat pri cene pumpy 200 Eur za novu to stoji zato vyskusat.
pre info:Ventilik maju v akvarijnych potrebach u nas za smiesny peniaz a origo sluzi nato aby ked vypadne elektrika cez prevetravaciu hadicku nevitiekla voda von z akvaria
dík za vysvětleni chtěl jsem se ještě zeptat jakym směrem jsou ventilky jestli je otevřenej od pumpy nebo do pumpy díky moc radči se zeptám blbě než pak to zkur... diky
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- marko100le
Vacum puma saje cize smer vzduchu je do pumpy.
Ak by nebola na ventile sipka(smer vacum pumpa) tak vyskusaj ustami ,ale namas tam moc co pokazit.
Ak by nebola na ventile sipka(smer vacum pumpa) tak vyskusaj ustami ,ale namas tam moc co pokazit.