Power Box 1,7 DTI 55kw
Power Box 1,7 DTI 55kw
Muze nekdo poradit ohledne Power Boxu. Vim ze je tam jen odpor a zapojuje se to na snimac teploty vzduchu, ktery upravuje vstupni hodnoty pro ridic jednotku ECU. Nema nekdo zkusenost a nezna nekdo hodnotu toho odporu? Je zbytecne vyhazovat penize, kdyz ten odpor stoji par korun:-)
- Reklama
-
Re: Power Box 1,7 DTI 55kw
neviem o tom nic ale mam jeden doma, ja som ho dal z astry prec lebo to neurobilo dobre motoru.mam stym zle skusenosti.cely motor mam zasrany a ako som sa docital na nemeckych forach tak to uz odstavilo niekolko motorov a ked nastaly mne problemy tak prve co sa ma spital moj mechanik ci mam power box a hned ho vybral a teraz mam auto 3 mesiace v servise a robim generalku
jestli na DTI (Y17DT) chceš výkon nech to někým zkušeným dobře čipnout a budeš překvapen jak to jede krásně při chipu si nech zavřít EGR at ti to nejde do motoru mno a jinak já to mám až na hranu a při běžném ježdění pohoda ale když ji dávám tak černě kouří
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
ziadny powerbox !! aspon urcite nie taky na sposob odporu, keby to bolo košer tak ten odpor by tam bol od vyroby - pre szachovanie spolahlivosti treba nastavit a prisposobit kopec dalsich veci a to sa da zladit len komplexnou upravou softu v riadiacej jednotke - cize lepsia volba bude uprava sw.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Urcite by som neriesil PowerBox. Ja na mojej astre 1.7Dti som bol na chiptuningu vo firme Profituning (vtedy som mal najazdene cca. 160 000), auto je zivsie a podstatne lepsie taha. Odporucam.
Stalo to 250€. Narast vykonu nebol merany, ale je ho citit. Teraz by mala mat do 70kw. Spotreba stupla zo 4,5 na 5l pri dynamickej jazde.