kapající nafta Astra G 1.7 DTI

Odpovědět
BIGBOSSGTR

kapající nafta Astra G 1.7 DTI

Příspěvek od BIGBOSSGTR » 10 lis 2010, 22:26

Mám Asgru G 1.7DTI r.v. 2002 a mám problém s kapající naftou z motorového prostoru. Podle parkování je to spíše na straně spolujezdce. Dnes ráno sem to odvez to servisu a odpoledne mi volal servisák, že neví odkud to teče a pokud to budu chtít opravit, tak oprava vyjde na 20 000 :shock: že by musel rozebrat pulku motoru, měnit rozvody a tak dále. Naftové čerpadlo je suché a nikde nejsou viditelné žádné známky poškození. Zvrchu také není vidět žádné místo, odkud by to protékalo a zespodu je vidět jen že to pokapává po ostatních hadičkách. Máte někdo zkušenosti s něčím takovým nebo máte radu, co s tím?

Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: kapající nafta Astra G 1.7 DTI

Příspěvek od RomanK » 10 lis 2010, 23:12

Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]

tovy

Příspěvek od tovy » 10 lis 2010, 23:17

ahoj. mne to kapalo zo spodu čerpadla je tam časovaci ventil a cez konektor to prepušťa, treba dať dole RJ.držiak a pod tou izolačnou penou je ventil cca 4500čk. Beneko Podebrady tam som ho objednal a vymenil sam.

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 15 lis 2010, 18:52

BIGBOSSGTR píše:Mám Asgru G 1.7DTI r.v. 2002 a mám problém s kapající naftou z motorového prostoru. Podle parkování je to spíše na straně spolujezdce. Dnes ráno sem to odvez to servisu a odpoledne mi volal servisák, že neví odkud to teče a pokud to budu chtít opravit, tak oprava vyjde na 20 000 :shock: že by musel rozebrat pulku motoru, měnit rozvody a tak dále. Naftové čerpadlo je suché a nikde nejsou viditelné žádné známky poškození. Zvrchu také není vidět žádné místo, odkud by to protékalo a zespodu je vidět jen že to pokapává po ostatních hadičkách. Máte někdo zkušenosti s něčím takovým nebo máte radu, co s tím?
Rada je jednoduchá.Teče ti stopro TCV ventil.Lze jej při troše šikovnosti vyměnit na voze.

pavel kotulán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel kotulán » 21 zář 2012, 06:12

ahoj opláci, tak jsem zjistil, že budu muset také vyměnit TCV ventil! našel jsem toto: http://uk.alibaba.com/product/442557132 ... r-oem.html
Ale minimální odběr je deset kusů, ale koukám že za tu cenu co vy jste tady koupili jeden, tak jich jich můžu mít skoro deset! nejlepší by bylo se domluvit, aby nás bylo min. deset a objednat to, koukám že s tímto ventilem má problémy hodně lidí! :cry:
Tak pište nebo objednám 10ks a budu je střílet tak za dva tisíce kus - pořád to bude za půlku než to koupíte tady u nás!

Odpovědět