Jsou to žhavící svíčky pro Opel Astra G 2.0 Di, Y20DTL.
Cena nafotce je uvedena za 1ks. Označení je CH207.
![Obrázek](http://img148.imageshack.us/img148/1585/svkywa2.jpg)
A když jsi startoval při těch -17°C tak jak dlouho to točilo než klekla baterka? A startovali jste přes kabely nebo jsi tam prostě strčil jinou baterku? Já bych v tvém případě zkusil přeměřit stávající baterku, otestoval žhaviče a jedno z toho to možná bude.AntonB píše:Zdar. Mam Astru 1.7 TD a startuje v pohode. Minuly tyzden som bol na Orave a jednu noc bolo -17. Dalsie rano sa mi uz nepodarilo nastartovat. Pomohlo az pripojenie na baterku z ineho auta, ale aj tak motor tocil skoro minutu az to chytilo. Hovorite teda ze staci dat vymenit palivovy filter a pelovy filter? Potom uz nebudem mat problemi za chladnejsich ran, nastartovat? Diki za info.
A ještě to asi není ono. Když dva dny stojím, tak to chytne napoprvé, ale musím točít tak 2 vteřiny, nechytá to okamžitě... Nemůže to být tím, že by baterka nebyla nabitá na 100%?Radoš 92 píše:A já dnes vyměněný filtr mám. A já dnes vyměněný filtr mám. To se ale mám. Jinak, trošku to kuckalo,ale večer jsem po celodenním stání a pak 15minutovém škrábání startnul jako v létě...![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |