Monty666 píše:Vojkuvka81 píše: Olej do nafty bych řek že je nasmysl,zeptej se na to některeho z mechaniku,bude kroutit hlavou,a ptat se kterej vocas Ti tohle poradil,ale je mi to jedno,každy sveho...............
Já jezdim na srazy do německa a tam jsem to pochytil od mechanika kterej dělá v Ingolstadtu ve značkovém servisu BOSCH repase vstřikovacích čerpadel a ten mi to konkrétně na tohle čerpadlo VP 44 doporučil. On má stejnou Astru jako já jen do ní nacpal o 15000euro víc...
Takže tohle není můj výmysl ale slovo odborníka na slovo vzatého. Je mu 47 let a zkušenosti asi mt bude....
V jednom přispevku pišeš cituji:Ja treba pridavam na kazdou plnou nádrž nafty 1dcl oleje Castrol 0W40 který se vyznacuje pri horení nízkou kouřivostí a malým množstvím sazí a vdruhem přispěvku zas pišeš že cituji:já dávám na každou plnou nádrž nafty 1 dcl oleje Castrol Magnatec 5W30. Je to olej kterej se vyznačuje nízkou kouřivostí při hoření a pomáhá s mazáním čerpadla a vstřikovacích trysek v systému,tudiž je mi lito,ale z čeho si ma potom člověk vybrat?Vždyt ani nejseš schopnej napsat spravne označeni oleje na třech strankach,nebo tam možna liješ co Ti přijde pod ruku,jenže jak jsem psal vyše,někdo by se toho moh chytit,a pak Ti hezky poděkovat,proto než sem něco napišeš,tak nad tim alespon chvili přemyšlej DĚKUJUJak sem psal vyše,nemyslim to ve zlem