Jak jsem psal, neseřizoval jsem nic, jak jsem koupil, tak jezdím. A že někdy si to do práce projedu i okolo 90km/hod, jezdím ráno ve 3-4 hodiny, tak to nikde nikdo není. Policajti ještě spinkaj... Ale jinak nevím jak poradit, já sesnažím to držet dole, mám displej na momentální spotřebě a jak to jde nahoru, tak pedál malinko pouštím, tak asi tak. Ale někdy se fakt projedu, tak 2x do měsíce na to dupnu, tak si to užiju a pak zase klídek.zdenek u píše:.....Porad mi.DíkyRadoš 92 píše:.....ve městě jezdím vesměs na 3r.s. a rychlost udržuju na 46-48.
motor 2,2 DTi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
tak ja displej nemam kterým bych to trochu ohlídal,ten bych taky chtěl někde sehnat 

STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
Pravě že moc ne,když jedu do práce (asi 6,5km) tak se ručička nehne akdyž jedu dál tak asi po 15-20km se začne hýbat.Mně ale pár lidí říka že to je normál.Nebo se pletou???AstraDTI píše:To neni mozny ze jezdis za 8 po meste ... neco s motorem nebude v poradku. Co termostat? Jak se Ti motor ohriva?
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
takže asi radíš vyměnit termostat 

banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
- Princ William
už jí taky hledám ale pořád to není ta pravá....když diesel tak ať to už pořádně jede žePEXESO píše:tak to jste mě mile překvapili stou spotřebou.. je to super jezdit asi za 6,5 co? tak já si snad tu 2,2DTi pořídim.. zatím teda jsem slyšel samý pozitivní věci.....

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
přesně tak když diesela tak rovnou to nejsilnější at to stojí za to.. sice jsem přemejšlšl i o 2,0 ale pak sem si řek že to nemá cenu že je povinný stejnak stejný jako na 2,2 tak proč né rovnou tu...
já schánim 2,2DTi 5dveří hatchback... ale zatim nic...
peníze mam doma nachystaný a né a né na žádnou pěknou narazit...
já schánim 2,2DTi 5dveří hatchback... ale zatim nic...

- Princ William
já zase 2.2 dti caravan (těch je celkem dost) ale pořád hledám pokud možno sport sedačky nebo kůži, BC a klimatronic.....otázkou je z čeho čase možná slevím....další zásadní problém je když je pěkná výbava tak je buď hodně km na tacháči nebo a to je moje averze k HROZNEJ barvě königblau (kdo jí má tak ať to prosím bere jako můj osobní názor a nic si z toho nedělá) 

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO