Diagnostika vyčte kód chyby z řídící jednotky, ale jaksi neumí napsat "prošoupaná hadice 3cm za kolínkem z vakuové pumpy. Podle kódu chyby se pak řeší příslušný systém (sání, výfuk, palivo, komunikace). Když nejsou uloženy žádné chyby, dělají se testy akčních členů a hledají se abnormálie v datech ŘJ. Diagnostika jako taková je pouze počítač, na kterém běží nějaký program a komunikuje s nějakou řídící jednotkou v autě. Pomocníkem je hlavně tehdy, když ji používá zkušený diagnostik a orientuje se v problematice řízení systémů té či oné značky. Takže rada diagnostika, diagnostika a zase diagnostika je zcela na místě.ondracb píše:adam09 píše:diagnostika, diagnostika, nikdo ti nic jiného říct přesného nemůže, jedině vyčtení chyb ti řekne ,,přesnou" odpověď[/qu
jenom že diagnostika nenapsala že to auto má nějakou chybu respektive nebyla v paměti závad i tak jsem všechno smazal ale kontrolka se mi rozsvití zase.Asi pání ing z oplu na to nemysleli.!!!!!
Kotrolka Elektroniky Motoru X17DTL
Re: Kotrolka Elektroniky Motoru X17DTL
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- Reklama
Re: Kotrolka Elektroniky Motoru X17DTL
Ano to je vše v pořádku tak mi to nedalo nějak jsem rozsvítil kontrolku a zkusil sem to napichnout na pc a diagnostika řekla chyba jménem egr ventil (recirkulace výfuk. plynů nebo něco v tom smysl číslo chyby 0400 myslím ) tak to nějak po vánocích pořešim.
Tak jsem rozebral egr a neskutečně zakarbován a zasr.. od výfuk.plynů tak jsem ho umyl v benzínu.Namontoval zpět a kontrolka již nesvítí tak uvídíme časem.
Boužel se rozsvěcovala tak jsem egr podložil kusem plechu co jsem s vyrobil a od kontrolky je kjiž klid žádný nouzový režim.Zaslepeno niž 3 měsice a kontrolku jsem už nějakou tu dobu neviděl svítit.Takže moje rada a zkušenost zalepit egr.
Tak jsem rozebral egr a neskutečně zakarbován a zasr.. od výfuk.plynů tak jsem ho umyl v benzínu.Namontoval zpět a kontrolka již nesvítí tak uvídíme časem.
Boužel se rozsvěcovala tak jsem egr podložil kusem plechu co jsem s vyrobil a od kontrolky je kjiž klid žádný nouzový režim.Zaslepeno niž 3 měsice a kontrolku jsem už nějakou tu dobu neviděl svítit.Takže moje rada a zkušenost zalepit egr.