Co mi Jerry poslal texťák kódů, jsou tam tyto:
P1540 - Air Condition PWM-Signal invalid (01) - Present - to je něco o pulsní modulaci mezi jednotkou chlazení a motoru, většinou to vyskakuje při slabé baterce a startu, kdy to udělá víc než 4 otáčky motoru, se slabou baterií. Neřešit, smazat.
P0400 - Exhaust Gas Recirculation Circuit Open (04) - Present, tohle je horší, mohlo by to být emulátorem, prolez kabeláž, jestli se něco neurvalo. Hlavně tu dvoulinku u váhy.
P1590 - Vacuum Solenoid Valve Circuit Open (04) - Present, klasika, neřešit, nebo vyměnit za nový ventil
P0703 - Incorrect Brake Switch Signal (0A) - Not present, klasika, pokud svítí brzdová světla, je to chyba kontaktu pro řízení tempomatu. Anebo při velmi jemném dobržďování, kdy už sepne kontakt pro světla, ale ještě nerozepne kontakt pro ECU na tempomat. Vytáhni spínač, rozeber, očisti kontakty ( bývají tam opalové perličky)
A na závět perlička

nedávno jsem psal:
Alzafir píše:Hodně populární je opět P0105 a 1105
No a co byste řekli? Měl je tam
P0105 - Barometric Pressure not plausible with Boost Pressure (0A) - Not present
P1105 - Barometric Pressure not plausible with Boost Pressure (0A) - Not present
Většinou je to přechodový odpor na MAP senzoru. Jak jsi ale naznačoval o nějakém snímači ( nevím, jestli barovatrický tlak nebo tlak sání- MAP), pak zase může být v háji MAP senzor. Tohle už chce data.
Zrovna tak na tu chybu EGRu na kterou může mít vliv i zblbnutá váha.
Co mám ověřeno, tak chyby 0105 a 1105 dokážou zblbnout i váhu vzduchu- napájení sběrny 5V.
Jak říkám, tohle už chce data.
Nepsal jsem něco o populárních chybách, co se začátkem podzimu objevují?