Vyzkoušeno, niccsala píše:Odpoj ten snímač teploty - je pri termostate a uvidíš, že naskočí. Zapni kľúč, nechaj cca 10 sekúnd žhaviť a štartuj.

Vyzkoušeno, niccsala píše:Odpoj ten snímač teploty - je pri termostate a uvidíš, že naskočí. Zapni kľúč, nechaj cca 10 sekúnd žhaviť a štartuj.
Takže zkusit vyměnit?? Nebo poznám nějak, že je v pr...matozippi píše:ma, je to taka hlinikova krabicka v pravo od baterky
a myslim ze je tam este klasicke rele
tuhle možnost jsem taky vyzkoušel, kontrolka žhavení svítila cca 10 vteřin a stejně nic.matozippi píše:mne tiez blbne startovanie, menil som tesnenia na vstrekovacoch, startovanie sa nezlepsilo
dnes a vcera som skusal tak ze som dopojil snimac teploty, auto zhavilo dlho a naskocilo hnedeste to nemam odskusane final riesenie, skusim ked bude chladnejsie
co sa tyka zhavicov a rele zahvenia - technik mi hovoril (pracuje v autoriz servise) ze niekedy sa stava, ze na prvy pohlad vsetko funguje ale v skutocnosti posiela rele zhavenia maly prud na zhavice a auto preto startuje zle...
On viděl i do vysokotlakých trubek?Starlet píše:Mechanik mi tvrdil, že nafta spadlá není,nejsou v ní bubliny ani to není "pěna".
je tam elektronicke - a tiez som na mechanika co mi to hovoril pozeral prekvapene, ale tvrdil ze sa s tym osobne stretol, tak ja len tuto info posuvam dalejcsala píše: Ohľadom relé žhavenia: malo by tam byť už elektronické, ale neviem si dosť dobre predstaviť, ako by malo dávať nejaký menší prúd do žhavičiek. Buť spína, alebo nespína. Nezdá sa mi, že by fungovalo v nejakom pulznom režime, skúsim to niekde zistiť.
Dejme tomu, že by byla spadlá nafta, od čeho tedy začít?Alzafir píše:On viděl i do vysokotlakých trubek?Starlet píše:Mechanik mi tvrdil, že nafta spadlá není,nejsou v ní bubliny ani to není "pěna".![]()
Vyzkoušej nejdřív to žhavení natvrdo. Ale jestli chceš nutně investovat do nových žhavících svíček...
no tak si to zhrnme:Starlet píše:Takže nový poznatek - na startovací sprej chytne hned, potom už startuje bez problémů, předpokládám tedy žhavení....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |