Palivový filtr
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivový filtr
Asi jako u všeho kvalita a značka já koupil už nevím jaký za 290:D říkali že je to lepší střední třída:D
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- Reklama
s výběrem filtru je to jak píšeš. připadají mi stejný a liší se jen cenou. Též jsem řešil zlatou střední cestou. Jediný rozdíl snad byl v tom že některý má ty plastový pojistky. A snímač z vačky - to máš tak. já mám zafiru a tam to může být uložený jinde. Nerad bych tě špatně poradil. Ale když sundáš kryt motoru, tak v mítě krytu rozvodů by ti mělo být vidět a kabel vede právě do míst kde je zmiňovaná klapka. Tam je konektor. mě se právě stalo že při manipulaci v těch místech jsem si to vycvaknul a pak špatně zacvakl. A to byla příčina mého problemu.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Asi už vím kde to je:) omrknu to odpojim prostříknu zapojím a uvidíme:) dikec
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Filtr vyměněný a zatím žádné změny jsem nepocítil. A ještě musím udělat to čidlo vačky.
Trochu ozivim tuto temu, mam tiez X18XE1 a po vymene cidla vacky za nove (Delphi) mi to robi presne to iste, co si pisal ty.Danosss píše:Je to takhle. když startuju a nejde to hned v ten moment co otočím klíčem tak to dlouho točí rozsvítí se kontrolka motoru a auto nastartuje. Ale když to hned zhasnu tak už nastartuju na podruhé v pohodě a kontrolka nesvítí a na diagnostice když jsem to nastartoval s tou kontrolkou byla chyba čidla polohy vačky a řekl mi ať si vyměním palivový filtr. Někdy to chytne hned někdy to chytne na podruhé bez kontrolky. tak doufám že pomůže jen výměna filtru a nebudu muset kupovat i nové čidlo za 1400 :-/ a když to nepomůže budu muset najít odvahu a čas:D a zkusit vyčistit tu klapku:D
Startujem, auto dlho toci, chyti, ale ostane svietit kontrolka. Vypnem, startujem znovu a uz chyti okamzite, kontrolka nesvieti ziadna.
Opcom hlasi chybu P0340 - teda snimac vacky.
Astra G Caravan, X18XE1
Tak jsem si myslel, že se v tomto vlákně řeší palivový filtr na nafťáku a ono je to tu zasraté snímačem vačky na benzín
Kurňa chlapi, jen tak dál
Vyrobit z regulerního vlákna pokec....
Kurňa chlapi, jen tak dál
Vyrobit z regulerního vlákna pokec....
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Pardnon, ja som hladal cez google frazu problemu podobnu ako mam ja, toto som nasiel takmer identicke, tak som na to reagoval.
Iny nazov temy som si nevsimol.
Iny nazov temy som si nevsimol.
Astra G Caravan, X18XE1