![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
P.S. Takze diky za Tve info
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
vždyť jsem psal,že v bg,to je bulharsko.a nebyl to opel servisPepino_GH píše:hanysek75 - ty jsi asi veliký odborník na servisy... Až budou všichni solidní a ochotní jako denny, nebude muset část klubu dojíždět i stovky kilometrů na Pardubicko... Denny, prď na tyhle lidi, myslím, že je tu dost lidí, kteří máme opačný názor.
Podtlak s tou pistoli jsem nemel zmerit kde, jelikoz jsem ted skoro nonstop v praci, zkusim vymenit ten EGR - tam, kde do nej vede ta podtlakova hadicka, tak to skoro volne fouknutim (nebo sanim) propousti slysitelne (obema smery) vzduch...tak snad asi opravdu ta membrana bude derava. Sehnal jsem samotny EGR za 2650 Kc, zitra odpoledne jej budu mit a jdu to menit - zitra navecer tady napisu jak jsem dopadnul.denny píše:mitom -v jiném topicu si píšeš o typy.Měř ten podtlakový systém-je v něm únik.
Dám za to ruku do ohně.Nedotahuje se ti klapka na turbu a hlásí ti to chybu v obvodu recirkulace výf.plynů.Problém je -podtlakový systém.Hodnoty jsem ti taky napsal,tak snad už typů je dost.
Jinak tento naftový systém/VP44/se moc nevyplácí opravovat metodou pokus-omyl.
Povídej mě o tomdenny píše:podtlakový systém je sviňa
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |