2.0 DI trvale jakoby v nouz. rezimu - VYRESENO!

Mitom

Re: 2.0 DI trvale jakoby v nouz. rezimu

Příspěvek od Mitom » 11 črc 2009, 00:08

Denny v poho :wink: Ja tem cenam a hlavne kvalite prdlajz rozumim, snazim se pouze tu svou zavadu "resit" nejak efektivne levne - otazkou ale zustava, co je vlastne ten Polsky EGR (nebo co to je) za kvalitu. Kazdopadne jsi me dostal s tou cenou - kus pitomeho "zeleza" s membranou za takovou palku :( ...no ale asi to budu muset koupit :( Ted mi jeste jedna znama, ktera dela nakupci v jedne nejmenovane firme zjistuje cenu v nakupu - pry by se mohla dostat nekam neco lehce pres 3 000 Kc, ale asi to taky nebude zadna znacka - spise opet neco podobneho jako od Intecars. Rad bych koupil kvalitu, ale bohuzel zase momentalne nejsem tak solventni a cena do 4 litru me tak nejak oslovuje. Kazdopadne pokud by se melo jednat o nejaky srot, ktery brzy odejde, budu radeji premyslet o variante co napsal Denny ;)
P.S. Takze diky za Tve info ;)
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek

Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 11 črc 2009, 07:38

Hele, odpovím Ti asi nějak takhle - Jak jsem poznal dennyho, tak pokud má možnost namontovat něco za super cenu a ví že to bude fungovat alespoň ze 70% tak jak má a nebudou s tím problémy, tak to namontuje. Zdenda je prostě jeden z mála těch, co nepotřebují zákazníka odrat nesmyslnými cenami za díly a práci, naopak díly shání za skvělé ceny a co se týče prací pro členy klubu jak říká, tak to už asi ani nebudu komentovat. Za to by ti tu v Liberci ve dvou třetinách servisů ani neotevřeli kapotu... :wink:
END

hanysek75

Příspěvek od hanysek75 » 12 črc 2009, 12:05

Pepino_GH píše:hanysek75 - ty jsi asi veliký odborník na servisy... Až budou všichni solidní a ochotní jako denny, nebude muset část klubu dojíždět i stovky kilometrů na Pardubicko... Denny, prď na tyhle lidi, myslím, že je tu dost lidí, kteří máme opačný názor.
vždyť jsem psal,že v bg,to je bulharsko.a nebyl to opel servis :oops: proti dennymu nic nemám,nic takového bych si nedovolil napsat!!!
jen jsem chtěl říct,že byl k sehnání samostatně origo wahler,toť vše.nevím proč se do mne navážíš :?
Naposledy upravil(a) hanysek75 dne 12 črc 2009, 12:24, celkem upraveno 1 x.
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 12 črc 2009, 12:17

4mitom-já nevím,co to je za kvalitu,protože ačkoli je má intercars v katalogu,tak jak jsem psal mi je NIKDY nedodali,takže jsem ani neměl možnost to vyzkoušet.Vyzkoušej to za nás-cena je luxusní.Hlavně pak dej nějaké reference ať víme jak to teď třeba u nich funguje.Já se s nimi rozloučil,tak jak jsem psal.Třeba je budu muset oslovit/mezitím se u nich třeba vyměnil management/a bude to fungovat.

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 13 črc 2009, 22:25

mitom -v jiném topicu si píšeš o typy.Měř ten podtlakový systém-je v něm únik.
Dám za to ruku do ohně.Nedotahuje se ti klapka na turbu a hlásí ti to chybu v obvodu recirkulace výf.plynů.Problém je -podtlakový systém.Hodnoty jsem ti taky napsal,tak snad už typů je dost.
Jinak tento naftový systém/VP44/se moc nevyplácí opravovat metodou pokus-omyl.

Mitom

Příspěvek od Mitom » 13 črc 2009, 23:04

denny píše:mitom -v jiném topicu si píšeš o typy.Měř ten podtlakový systém-je v něm únik.
Dám za to ruku do ohně.Nedotahuje se ti klapka na turbu a hlásí ti to chybu v obvodu recirkulace výf.plynů.Problém je -podtlakový systém.Hodnoty jsem ti taky napsal,tak snad už typů je dost.
Jinak tento naftový systém/VP44/se moc nevyplácí opravovat metodou pokus-omyl.
Podtlak s tou pistoli jsem nemel zmerit kde, jelikoz jsem ted skoro nonstop v praci, zkusim vymenit ten EGR - tam, kde do nej vede ta podtlakova hadicka, tak to skoro volne fouknutim (nebo sanim) propousti slysitelne (obema smery) vzduch...tak snad asi opravdu ta membrana bude derava. Sehnal jsem samotny EGR za 2650 Kc, zitra odpoledne jej budu mit a jdu to menit - zitra navecer tady napisu jak jsem dopadnul.
Ta klapka na tom turbu jak pises - je mozne, ze se treba nedotahuje prave proto, ze je cely ten podtlakovy system naruseny tim deravym EGRem? Je to holt vsechno spatne, jsem v casove tisni, tak se budu modlit, ze to bude jen tim EGR ventilem :(
(10/1998)
Obrázek

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 14 črc 2009, 09:39

mne sa auto spravalo podobne a vyriesil to novy egr teraz uz rok ide ako svajciarke hodinky
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora ;)

Gallo

Příspěvek od Gallo » 14 črc 2009, 12:32

Trdlova citace z jiného tématu...

Buďte tak hodní a vynechte to OT-čkování, jestli máte neodolatelnou touhu komentovat, tak na to máte pokec...

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 14 črc 2009, 12:39

gallo-promiň,už mlčím !:oops: :oops: :oops:

Gallo

Příspěvek od Gallo » 14 črc 2009, 12:41

Denny, nic proti Tobě, ale to je na Trdlína, on už bude vědět proč :D

Mitom

Příspěvek od Mitom » 14 črc 2009, 20:03

Tak mi spadnul kamen ze srdce :) Tak trochu s nejistotou jsem zakoupil kamosem zajisteny EGR ventil zn. "WAHLER" (Made in Germany) a jeste v prodejne jsem alespon usty vyzkousel "sat" vzduch z toho bocniho vyvodu pro podtlakovou hadicku....NESLO! :) To mi srdce poprve zaplesalo (u stareho to totiz docela slo), nasledne jsem zajel za kamosem do dilny, kde jsem zdemontoval stary a namontoval tento.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
...podotykam, ze byl jiz na pohled zcela identicky s tim, ktery jsem vymontoval ven - puvodni byl taktez ten samy, t.j. "WAHLER". Demontaz a montaz byla rychla, motor stale teply, takze jsem ihned vyrazil na mensi projizdku....no a parada :D Turbo tahlo jako zamlada, kontrolka nesvitilla - takze doufam, ze to takto i zustane dalsich 10 let :)
No a cena? Nevim, za kolik to vlastne obchodnici nakupuji, mi tuto cenu udelal jeden clen tohoto fora, ale nemel bohuzel cas mi to zajistit do patku tohoto tydne - ja se tedy o teto cene zminil jednomu znamemu, ktery take obcas nekde neco kupuje (ze toto by jako byla ta nejlevnejsi cena, za kterou to vubec nekde snad nekdy sezenu) no a on, ze mi to za tolik obstaral ;)
Takze zatim spokojenost :)
Pro Dennyho: Mel jsi pravdu, ta hadicka nevede do "T" kusu, ale do toho horniho "PV" - ja uz zmatkoval, kdyz jsem tady psal prispevky :wink:
(10/1998)
Obrázek

Mitom

Příspěvek od Mitom » 14 črc 2009, 20:04

P.S. Cena za ventil: 2650 Kc
(10/1998)
Obrázek

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: 2.0 DI trvale jakoby v nouz. rezimu - VYRESENO!

Příspěvek od denny » 14 črc 2009, 20:23

No vidíš-podtlakový systém je sviňa.Tak ať ti dlouho vydrží!!!! 8) 8) 8)

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 říj 2009, 20:19

denny píše:podtlakový systém je sviňa
Povídej mě o tom :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Snoopy

Příspěvek od Snoopy » 26 dub 2011, 14:10

Zdravím, taky bych rád vyměnil EGR ventil, ale nevím kde sehnat, zdá se, že se prodává pouze komlet. Předem děkuji.

Odpovědět