Olej v chlazení
Olej v chlazení
Zdravím, jsem novým majitelem Astry G 1.7DTi r.v.2000 a zjistil jsem, že v přetlakové nádržce mám asi 0,5cm tlustou vrstvu oleje .
Dočetl jsem se tady na fóru, že to bývá buď prasklé těsnění pod hlavou a nebo výměník, ale nevím co za výměník myslíte?
Nejsem si jistý, jestli je to chladič a nebo ještě něco jiného.
Četl jsem, že Hany měl stejný problém. Kolik tě stála oprava?
Díky za každou radu
Dočetl jsem se tady na fóru, že to bývá buď prasklé těsnění pod hlavou a nebo výměník, ale nevím co za výměník myslíte?
Díky za každou radu
Astra 1,7 DTi Caravan Edition 2000
- Reklama
Re: Olej v chlazení
Já měl dost silnou vrstvu na víčku od oleje a i na měrce.Můj mechanik mě ujistil,že stačí auto projet na delší trasu a emulze zmizí.Stává se to prý hlavně těm,co jezdí jen po městě na nákup a do práce a občas ven...To byl můj případ a skutečně po delší cestě vše zmizelo.Tak nevím jestli je to i tvůj případ.Co bylo v mých silách,tak jsem poradilDti píše:Zdravím, jsem novým majitelem Astry G 1.7DTi r.v.2000 a zjistil jsem, že v přetlakové nádržce mám asi 0,5cm tlustou vrstvu oleje .
Díky za každou radu
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Tak nevim jestli náhodou nemáte problémy oba. Ale jen jeden s motorem.milode píše:Já měl dost silnou vrstvu na víčku od oleje a i na měrce.Můj mechanik mě ujistil,že stačí auto projet na delší trasu a emulze zmizí.Stává se to prý hlavně těm,co jezdí jen po městě na nákup a do práce a občas ven...To byl můj případ a skutečně po delší cestě vše zmizelo.Tak nevím jestli je to i tvůj případ.Co bylo v mých silách,tak jsem poradilDti píše:Zdravím, jsem novým majitelem Astry G 1.7DTi r.v.2000 a zjistil jsem, že v přetlakové nádržce mám asi 0,5cm tlustou vrstvu oleje .
Díky za každou radu
Pokud je už olej v expance,tak už to možná problém bude,ale já mám klid.... zatímfredy píše:Tak nevim jestli náhodou nemáte problémy oba. Ale jen jeden s motorem.milode píše:Já měl dost silnou vrstvu na víčku od oleje a i na měrce.Můj mechanik mě ujistil,že stačí auto projet na delší trasu a emulze zmizí.Stává se to prý hlavně těm,co jezdí jen po městě na nákup a do práce a občas ven...To byl můj případ a skutečně po delší cestě vše zmizelo.Tak nevím jestli je to i tvůj případ.Co bylo v mých silách,tak jsem poradilDti píše:Zdravím, jsem novým majitelem Astry G 1.7DTi r.v.2000 a zjistil jsem, že v přetlakové nádržce mám asi 0,5cm tlustou vrstvu oleje .
Díky za každou radu
Má Astra G
Má Astra G
Pokud je už olej v expance,tak už to možná problém bude,ale já mám klid.... zatím[/quote]milode píše:
To je mi líto generálka?
A ubývá ti olej?Dti píše:Já mám, ale olej jen v nádržce v motoru voda není. Žádné kapky, na měrce a na víčku, také nic není je čisté.
Má Astra G
Má Astra G
To je mi líto generálka?[/quote]fredy píše:Pokud je už olej v expance,tak už to možná problém bude,ale já mám klid.... zatímmilode píše:
Nevím kam míříš .... ale problém to neřeší.
Má Astra G
Má Astra G
Tý, jo to mě ten můj motor stlouká asi máslo. Na víčku mám podle všeho asi mýdlo. Ale jen sem tam. Promiň... Pokud to máš v nádržce tak nevím jestli ti náhodou neutíká někudy kolem vstřiků do chlazení? Ale to nevím jistěDti píše:Já mám, ale olej jen v nádržce v motoru voda není. Žádné kapky, na měrce a na víčku, také nic není je čisté.
Ptal jsem se ho,jestli mu mizí olej,pokud ano,tak by mohla být tvá teorie správná,ale on se zatím nevyjádřilfredy píše:Tý, jo to mě ten můj motor stlouká asi máslo. Na víčku mám podle všeho asi mýdlo. Ale jen sem tam. Promiň... Pokud to máš v nádržce tak nevím jestli ti náhodou neutíká někudy kolem vstřiků do chlazení? Ale to nevím jistěDti píše:Já mám, ale olej jen v nádržce v motoru voda není. Žádné kapky, na měrce a na víčku, také nic není je čisté.
Má Astra G
Má Astra G