Porucha váhy vzduchu? 1.7 dti 55kW
Porucha váhy vzduchu? 1.7 dti 55kW
Zdravím všechny a prosím o pomoc... fakt už nevím.Mám problém s výkonem možná má někdo podobnou zkušenost,když mám vlažný motor auto jede jak má po zahřátí přestává táhnout, akceleruje do 2tis. otáček pak už jen líně přidává.Když zastavím vypnu motor počkám např.3 minuty opět se rozjedu auto jede zase jak má většinou 3-4 km ale někdy taky 20km pak opět potřebuji přišlápnout a znovu se ztratí výkon.Budu vděčný za každou radu či zkušenost čím by to mohlo být.Děkuji.
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Porucha váhy vzduchu? 1.7 dti 55kW
A co takhle diagnostika a live data z jednotky v různých režimech.
diagnostika ukázala chybu váhy ale také chybu komunikace a tady na foru jsem se dočetl že by to mohla být i ŘJ.Takže z toho v servisu moudrý taky nebyli někdo tady taky psal něco o teplotním čidlu....denny píše:A co takhle diagnostika a live data z jednotky v různých režimech.
Takže k tomu pouze 2 věci.xbex píše:... z toho v servisu moudrý taky nebyli ....
1. tento "servis" vynechej
2. ještě jednou se podívej, co psal Denny.
A za třetí jako bonus , když už to píše váhu vzduchu, co tak teda kouknout na její hodnoty?
Že tu někdo psal o čidlu nic neznamená, chce to kontrolu dat!! I třeba toho čidla.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
data z váhy jim to vůbec neukázalo jen chybu,dám to jinam někam kde zjistí hodnoty. Díky za rady a odpovědi fakt mám rád takové záhadyAlzafir píše:Takže k tomu pouze 2 věci.xbex píše:... z toho v servisu moudrý taky nebyli ....
1. tento "servis" vynechej
2. ještě jednou se podívej, co psal Denny.
A za třetí jako bonus , když už to píše váhu vzduchu, co tak teda kouknout na její hodnoty?
Že tu někdo psal o čidlu nic neznamená, chce to kontrolu dat!! I třeba toho čidla.