Rozvody na 2,0dti kod motoru y20dth
-
Rozvody na 2,0dti kod motoru y20dth
Ahoj,chtěl bych se jen informativně zeptat jak je to s trvanlivosti rozvodu u výše uvedeného typu motoru?
- Reklama
-
Re: Rozvody na 2,0dti kod motoru y20dth
... u mna 250tkm a potom som kúpil druhy motor, obecne by to malo vydržať cca 400tkm ale cena rozvodovej sady + pakec robota vyjde to na viac ako 500,é celkovo To potom kupiť druhy motor z menšim najazdom ako som to urobil aj ja!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Re: Rozvody na 2,0dti kod motoru y20dth
Rozvod je dozivotny. ...znamena to, ze v momente jak dozije tak dozil aj motor...
...no a vazne. Jeho vydrz zavisi od viacerych veci - pouzivany olej, styl jazdy... ak budes motor podtacat, tak sa ti retaz zrovna nepodakuje...
Rozvodova sada sice stoji okolo 400e + robota, ale treba si uvedomit, ze oproti pravidelnej vymene remena u inych aut (radovo 200- a viac e) je to v podstatne lacnejsia varianta vzhladom na kilometrovu zivotnost. Ak mas zaujem si auto nechat, tak sa oplati rozvod vymenit, ak nie tak...
...no a vazne. Jeho vydrz zavisi od viacerych veci - pouzivany olej, styl jazdy... ak budes motor podtacat, tak sa ti retaz zrovna nepodakuje...
Rozvodova sada sice stoji okolo 400e + robota, ale treba si uvedomit, ze oproti pravidelnej vymene remena u inych aut (radovo 200- a viac e) je to v podstatne lacnejsia varianta vzhladom na kilometrovu zivotnost. Ak mas zaujem si auto nechat, tak sa oplati rozvod vymenit, ak nie tak...
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.