Držák kladky
Držák kladky
Zdravím mam problem, nedavno mi uvolnila napinaci kladka,ale takovým způsobem že po předběžnem ohlednuti jsem zjistil že mi upadl kus držaku na kterem je ten tlumič kladky přišroubovaný( nevim co to je vypada to jako kus hlinikoveho tvarovaneho plechu přídělaneho z boku na motoru) Kladka je tam kde ma byt ale tlumič visi volně s tim plechem.
Otazka zní co je to za plech a kde se to da sehnat jestli vrakač nebo autorizovany servis?
Je možné že to je toto? http://www.opel-vrakoviste.eu/detail/164-Drzak_kladky
Jinak Motor je 2.0 DI
Děkuji Josef
Otazka zní co je to za plech a kde se to da sehnat jestli vrakač nebo autorizovany servis?
Je možné že to je toto? http://www.opel-vrakoviste.eu/detail/164-Drzak_kladky
Jinak Motor je 2.0 DI
Děkuji Josef
- Reklama
-
Re: Držák kladky
Ked vydržiš do zajtra tak, ti to potvrdim či je to ok.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Tak uz jsme ten dil sehnal na vrakači:) tet mam jen dotaz je potřeba dělat na tom motoru i ty vnější rozvody kde je řetěz? servisák mi řikal že to není třeba že na ten řetěz je doživotní záruka.
A při vyměně těch vnějších kladek jestli se měni i vodní pumpa protože jsem tady někde četl že při vyměně kladek a řemenu se měni i vodní pumpa.
Diky Josef
A při vyměně těch vnějších kladek jestli se měni i vodní pumpa protože jsem tady někde četl že při vyměně kladek a řemenu se měni i vodní pumpa.
Diky Josef
-
Bod A: Ano ma pravdu Bod B nemusiš to nutne meniť nakoľko tam su iné stranové sily ako u bežnych autakov, beztak väčšina z fora ma najazdeno na týchto motoroch viac ako 200tkm a nikdy nemenila pumpu, ked sa rozsipe tak sa vymeni ale nič ti to nepoškodi ako u zubateho rozvodoveho remena v iných rozvodových systemochPepel píše:Tak uz jsme ten dil sehnal na vrakači:) tet mam jen dotaz je potřeba dělat na tom motoru i ty vnější rozvody kde je řetěz? servisák mi řikal že to není třeba že na ten řetěz je doživotní záruka. A
Diky Josef
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
a kde se uplatňuje ta doživotní záruka na řetěz? a to je do konce života koho? řidiče? majitele auta?...pěkná blbost, nicméně je pravda že sem ještě neslyšel o tom že by na 2.0di/dti prasknul řetěz, ale chrastí jako kráva dneska už snad každej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
V mojom pripade to bolo presne 250tkm a jeb-ho zo životnosťou engines, nahradny motor vyjde lacnejšie ako komplet nové rozvody + ten pakec!Vojta píše:a kde se uplatňuje ta doživotní záruka na řetěz? a to je do konce života koho? řidiče? majitele auta?...pěkná blbost, nicméně je pravda že sem ještě neslyšel o tom že by na 2.0di/dti prasknul řetěz, ale chrastí jako kráva dneska už snad každej