Hodnota odporu
Hodnota odporu
Dobrý den potřeboval bych radu vyřadil jsem saharu na klimatizaci 1,7 Td 50 Kw.Prosím o radu jakou hodnotu odporu dát místo motoru ventilátoru aby nesvítila kontrolka klimatizace.Nebo jestli stačí vyndat jen žárovka jde mi o to aby auto nejelo v nějakém nouzáku jak to umí. Děkujem
- Reklama
Re: Hodnota odporu
A co vzit merak a zmerit to?
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Jakou žárovku máš na mysli?ondracb píše:....Nebo jestli stačí vyndat jen žárovka ....
Já bych dal místo toho ventilátoru 5W žárovku. Když tam dáš odpor, který mimichodem změříš na tom ventilátoru, teda jestli není spálené vinutí, musíš ho výkonově dimenzovat, protože kdyby chtěla jednotka zapnout domnělý ventilátor, odpor zahoří.
A jsi si jistý, jestli ti ten nouzák nezpůsobuje něco jiného?
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Asi mysli z palubky, no ale tam jsou ledky na kontrolky .-)
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Alzafir píše:iondracb píše:....Nebo jestli stačí vyndat jen žárovka ....
Jakou žárovku máš na mysli?
Já bych dal místo toho ventilátoru 5W žárovku. Když tam dáš odpor, který mimichodem změříš na tom ventilátoru, teda jestli není spálené vinutí, musíš ho výkonově dimenzovat, protože kdyby chtěla jednotka zapnout domnělý ventilátor, odpor zahoří.
A jsi si jistý, jestli ti ten nouzák nezpůsobuje něco jiného?
Ano na mysli je kontrolka v přístrojovce takže lepší je tam dát 5 W žárovku ok vyzkouším a dám vědet
Nouzový režim způsoboval egr ale už jsem ho vyřešil.Ale chtělo to zkoušet a zkoušet,
tak jsem zkusil silnější žárovku 21w ale ta blikne a rozsvítí kontrolou chlazení sahara sepne klasicky a vypne jde ta kontrolka nějak obejít nebo ji vyndám a bude klid ? nebo musím tam vrátit saharu na klimu ?