V meste na 2.2-ke?mirda2908 píše:vysvetli mi preco by to nemohlo tak byt u 15rocnom aute.Pokial jazdi normalne v obci 50 a pravidelne sa staras nevytacas motor pri rozbehu tak preco by nemohol mat spotrebu 5L/100

V meste na 2.2-ke?mirda2908 píše:vysvetli mi preco by to nemohlo tak byt u 15rocnom aute.Pokial jazdi normalne v obci 50 a pravidelne sa staras nevytacas motor pri rozbehu tak preco by nemohol mat spotrebu 5L/100
Mirdo čo z takeho života ked memožeš tomu auťaku poriadne prije.bať po plyne?mirda2908 píše:v nafte ano v benzinu ee,na sefovom mondeu sa taky dostanem na 4.8L 2.0tdci ghia combi ale to auto pomaly tlacim aj pri rozbehuale da sa to
Na preteky mam Enzo a SLR-komirda2908 píše:to ano ale su takove tipy ktore maju auto na jazdenie a nie na preteky a setri naftu
a necituj kazdy prispevok staci napisat meno komu to pises uč sa mi tu vecne nebudeme
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |