Ahojte.
Prosím o pomoc, díval jsem se tady na fora, ale možná jsem to přehlídnul, předem se omlouvám, jestli to tady někde už je.
Musím vyměnit turbo, protože je v kaši a chtěl bych se zeptat jestli jsou tam nějaké těsnění a popřípadě jaké, dívám se na netu v e-shopech a nemůžu to najít.
Mám turbo i se svodama, takže jestli je těsnění mezi motorem a svodama
Druhá strana na turbu je koleno, které se pak šroubuje na díl který leze až dolů. jsou tam matky,
vlastně i na svodech jsou matky, takže to snad povolit půjde pěkně, ale auta zatím jeszdí a pokud to rozhodím tak už jezdit nebude, takže potřebuju sehnat vše co k tomu má být hlavně ty těsnění.
Děkuji moc, kdyby to s popisu nebylo jasné, klidně nafotím a dám sem fotky jak to vypadá a co potřebuju.
Díky moc Lukin
Výměna turba na Astra G 2.0 Di 16V 60KW
Výměna turba na Astra G 2.0 Di 16V 60KW
Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna turba na Astra G 2.0 Di 16V 60KW
Pro výměnu turba doporučuji sadu TD 2T-0043 a výfukové potrubí se nedemontuje.Sada je od Autokelly.Pokud chceš sundat i potrubí,tak musíš dát ještě těsnění VR 71-34279-00,ale je zbytečné jej demontovat.
Re: Výměna turba na Astra G 2.0 Di 16V 60KW
Děkuji Ti moc, ani nevíš jak moc si mi pomohl, no já sem si sehnal jiné turbo, sice není nové, má najetých prej cca 100 tisíc, ale vzhledově vypadá výborně, vůle žádné, no a ten borec to demontoval i s hřebenem to je těsnění tady tohle vr-71-34279-00. Takže to asi sundám i já takhle, protože když jsem se na to díval tak tady tyto díly, jsou přitaženy matkama a ty snad půjdou povolit líp než šrouby.No a dá se říct že z té druhé sady potřebuju jen ten " trojúhelník " ale nevadí
ještě jednou díky.

ještě jednou díky.
Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW