Najeté kilometry s původním čerpadlem
- Reklama
-
Re: Najeté kilometry s původním čerpadlem
Já mám Y17DT a zatím 224 tkm a musím zaklepat - šlape. Od cca 160 tkm co jsem to koupil liju Vif a tankuji většinou v Polsku někdy Globus a vyjímečně jinde.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
tak ja v zimě před vanoci jsem ho měnil přes 180 000 tis.km najeto ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- marko100le
237 000 a cerpadielko urobilo pa pa.
a tankujem len na SHELLke.
aspon ze to bolo doma a nie niekde na dovolenke v prdeli daleko
a tankujem len na SHELLke.
aspon ze to bolo doma a nie niekde na dovolenke v prdeli daleko
2.0 DTI po cca 220 tis. odislo povodne , momentalne mam nieco cez 320 tis. a repasovane cerpadlo zatial fachci jak ma ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
Tak ja som mal najazdene asi 243 000 km a papa elektronika nie mechanika takze VIF tam dávate asi iba pre pocit alebo???teraz 270 000km a paradicka to jazdi...astra 2.0 Di 16V
Tak, tak, väčšinou odíde elektronika čerpadla a tá s kvalitou nafty nemá nič spoločné.
Aj keď sa objavovali názory, že pri nekvalitnej nafte sa začne zadierať predsuvník počiatku vstreku a potom odíde výkonový tranzistor, ktorý ovláda ten elektromagnetický predsuvník. Ale to nie je pravda, tento tranzistor neodchádza. Odchádza tranzistor ovládania ventilu dávky paliva. Presnejšie na tom tranzistore sa uklepe tenulinký vývod. Novšie prevedenia elektroniky majú tento vývod už zdvojený.
Aj keď sa objavovali názory, že pri nekvalitnej nafte sa začne zadierať predsuvník počiatku vstreku a potom odíde výkonový tranzistor, ktorý ovláda ten elektromagnetický predsuvník. Ale to nie je pravda, tento tranzistor neodchádza. Odchádza tranzistor ovládania ventilu dávky paliva. Presnejšie na tom tranzistore sa uklepe tenulinký vývod. Novšie prevedenia elektroniky majú tento vývod už zdvojený.
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Fabia 1.4MPi
Tak ja som zase počul nieco ine prečo sa to kazí ale je tu asi viac názorov ...
Tu je popis závad odborníka http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Fabia 1.4MPi
Já jezdím od novoty - astra 1,7 CDTI má 5 let a na tacháči 365 000 - na "levnější naftu" tedy ne od drahých pump , většinou ONO atd... a mám původní turbo i čerpadlo.....
zezy
[Z17DTL]
![Obrázek](http://q3.cz/images/23SPZ_Zezy.gif)
služební zafira 2,0dti 380000km z 90% jen na meřo bezproblémů vše na motoru původní čerpadlo,spojka,turbo.
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
-
původní čerpadlo sloužilo do 270 000 , pak se to potkalo a já raději koupil motor i s čerpadlem .
Opel Astra G, 1.7 DTI 16v (Y17DT) 55 kW, hatchback, r.v. 2002 - po letech opět v ringu .
KAPUT
Y20DTH cca 183.000 (kolik opravdu netuším)
Y20DTH cca 183.000 (kolik opravdu netuším)
Ve 170 tis. opravován předvstřik u čerpadla, od té doby pohoda, máme 310 tis.
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená