Nestartuje
Nestartuje
Zdravím.
Dva dny mi stálo auto a teď nemůžu nastartovat. Před měsícem mi padala nafta, to jsem vyřešil výměnou naftového filtru a bylo to v poho. Naftu to nejspíš dává.. při pokusu o startování smrděla dost z výfuku.. svíčky jsou staré 3 měsíce, tak nějak nevím, čeho se chytit. Teď nabíjím baterku, budu rád za každý tip. Díky
Dva dny mi stálo auto a teď nemůžu nastartovat. Před měsícem mi padala nafta, to jsem vyřešil výměnou naftového filtru a bylo to v poho. Naftu to nejspíš dává.. při pokusu o startování smrděla dost z výfuku.. svíčky jsou staré 3 měsíce, tak nějak nevím, čeho se chytit. Teď nabíjím baterku, budu rád za každý tip. Díky
opel astra, 2.0 dti/74kw (2003)
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestartuje
určitě ti nepada nafta ?... neblika ti kontrolka el.motoru ??? kdyz zapneš zapalovaní ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Bylo by dobré si tuto informaci ověřit. Výměna palivového filtru většinou neřeší padání nafty. Spíš vůbec neřeší.skuc píše:...Naftu to nejspíš dává...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
měl jsem to u mechanika a řikal, že filtr byl totálně na odpis, že to kvůli němu padalo.. vyměnil se a měsíc to bylo v pořádku, mohlo to stát třeba týden vždy to chytlo. Při tom kontroloval uplně vše, co by to mohlo způsobovat a nic jiného nenašel. Tak bych z toho usuzoval, že to naftu dává..?
To že naftu "možná dává", může být bohužel pouze spekulace. Tohle musíš ověřit.
Může to být zavzdušněné, čerpadlo KO....
Takhle ti nikdo nemůže poradit .
Doporučuju ti prostudovat vlákno o čerpadle VP44, získáš tam spoustu neocenitelných informací
Pak napiš, co jsi zjistil, jestli čerpadlo tlačí naftu, atd .
Může to být zavzdušněné, čerpadlo KO....
Takhle ti nikdo nemůže poradit .
Doporučuju ti prostudovat vlákno o čerpadle VP44, získáš tam spoustu neocenitelných informací
Pak napiš, co jsi zjistil, jestli čerpadlo tlačí naftu, atd .
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Dneska jsem tam šoupnul nabitou baterku a chystlo to během 5ti s. .. byl jsem to projet.. vše v poho.. tak jsem z toho trošku mimo.. Nechám to stát do rána a uvidím, jak to pujde..(jestli třeba nespadne nafta)..
Na diagnostice nic, co by to mohlo ovliňovat. Vypadá to na špatný startér.
Kup si novú baterku. Nabitie starej nepomože,za chvilu budeš mat ten istý problém ...
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver