rozvody
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvody
jsi si jistý že jsi tohle téma dal do právné sekce? Jinak rada nad zlato - pokud nerozumíš tak banální věci jako je nastavení rozvodů nehrabej do toho ušetříš si tím spoustu nervů a hlavně peněz. Nebudu ti tady radit nebo dávat odkazy jelikož jsi nesplnil jednu základní věc a to...... no hádej jakou? (kde ty rozvody chceš měnit? na letadle?? , ale jen ti napovím: zkus trošku pohledat! Je to zde xkrát omleto - snaž se trošku!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hele,jestli se jedná o diesel,co máš v podpisu,tak je to řetězový rozvod a bez nastavovacích prvků a znalostí tohoto motoru se do toho nemá moc smysl hrabat.Pak mi to sem vozí amateři napůl rozebrané a ještě rozebrané věci.co nejsou třeba,abych to ''nějak''doladil.Je stím pak víc práce a problémů.beda-09 píše:ahoj všem tak jsem tu zas.Mám zase problem,nevím jak jsou označené rozvody abych mohl sundat hlavu mám na druhém válci vřadě z leva špatné vent.Mužete někdo poradit s rozvodama?
Celý postup je buď v TIS 2000 nebo Workshopdata.com nebo Autodata nebo Bosch Esitronic.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesunuto do správné sekce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........